We zien steeds vaker voetbalschoenen zonder veters op het voetbalveld. Op deze pagina vind je alle Nike & Adidas voetbalschoenen zonder veters te koop in Nederland én België.

Producten per pagina:
Sortering:
adidas Nemeziz 19+ SG Mutator - Wit/Blauw
adidas X 19+ FG/AG Mutator - Blauw/Wit/Zwart
adidas X 19+ FG/AG Shadowbeast - Zwart/Zilver
adidas Nemeziz 19+ FG/AG Encryption - Grijs/Oranje/Wit
adidas Nemeziz 19+ FG/AG Shadowbeast - Zwart/Grijs
adidas Nemeziz 19+ FG/AG Mutator - Wit/Blauw
adidas X 19+ SG Mutator - Blauw/Wit/Zwart
adidas Predator Mania 19+ FG - Rood/Zwart/Wit LIMITED EDITION
adidas X 19+ FG/AG Encryption - Groen/Oranje/Wit
adidas X 19+ FG/AG Mutator - Blauw/Wit/Zwart Kinderen
adidas Nemeziz 19+ FG/AG Mutator - Wit/Blauw Kinderen
adidas Predator Mania 19.1 Trainer - Zwart/Wit/Rood LIMITED EDITION
adidas Nemeziz 19+ FG/AG 302 Redirect - Rood/Zilver/Rood Kinderen
adidas Nemeziz 19+ FG/AG Inner Game - Blauw/Wit/Zwart Kinderen
adidas Predator 19+ FG/AG Initiator - Rood/Zwart Kinderen
Producten per pagina:

Veterloze voetbalschoenen

Veterloze voetbalschoenen, ofwel voetbalschoenen zonder veters. Voetbalt dat eigenlijk wel lekker? Het antwoord daarop is simpel: jazeker.

Nooit meer struikelen over veters, dat is opzich al een pluspunt. De voetbalschoenen zijn dusdanig ontwikkelt dat de schoen een perfecte pasvorm heeft waardoor de voetbalschoen niet los zal aanvoelen. Met een voetbalschoen zonder veters van Adidas of Nike weet je zeker dat je geen minuut van de wedstrijd besteed aan het strikken van je veters.

Deze voetbalschoenen zitten namelijk als gegoten. Via CR7voetbalschoenen.nl tonen we je een compleet overzicht van alle veterloze voetbalschoenen die te koop zijn in Nederland. Filter eenvoudig op model en prijs zodat je zelf de webwikel kunt uitkiezen die jíj vertrouw.

adidas nemeziz voebalschoenen zonder veters

Een van de bekendste modellen van adidas zonder veters is ongetwijfeld de adidas nemeziz zonder veters. Dit model is zowel verkrijgbaar als voetbalschoen als normale ‘sneakerschoen’.

De nemeziz schoen is te koop in o.a.

  • Ag
  • Fg
  • Tf

Voetbalschoenen zonder veters

Nike veterloze voetbalschoenen

Alleen adidas heeft voetbalschoenen zonder veters. Nike heeft vooralsnog geen voetbalschoenen die geen veters hebben. Wil je dus per se het merk Nike voor jouw veterloze schoenen dan zal je nog even moeten wachen. Wellicht dat het bedrijf voor deze zomer veterloze Hypervenoms of Superfly’s klaar heeft staan om te introduceren.

Vooralsnog dien jij het dus te doen met de voetbalschoenen zonder veter van het merk adidas. Wij vinden deze in ieder geval ontzettend tof en ook het comfort is buitengewoon.

Heb je vragen? Laat het weten via onze livechat. Zijn we niet aanwezig? Laat dan een berichtje achter en we antwoorden binnen één werkdag.

Gr Paul