Even voorstellen..

Wat in 2014 begon met interesse in de voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo (voor de fans onder ons ook wel bekend als CR7) met een informatieve website over voetbalschoenen is inmiddels uitgegroeid tot een website met meer dan 400 (!) tevreden bezoekers per dag.

Sinds de jaarwisseling geven wij niet alleen meer informatie over voetbalschoenen van Ronaldo maar bieden wij deze voetbalschoenen ook daadwerkelijk aan. Naast de schoenen van ons Portugese vriend hebben wij in ons assortiment alle beschikbare modellen van Nike en Adidas. Al deze voetbalschoenen hebben wij onderverdeeld in een aantal categorieën.

Doordat wij samenwerken met verschillende groothandelaren kunnen wij u wel 2.000 producten aanbieden tegen de allerlaagste prijs. Bent u op zoek naar een bepaalde voetbalschoen en wilt u weten waar u deze het goedkoopste kunt aanschaffen dan kunt u altijd even contact opnemen via onze live chat of via onderstaand contactformulier. Zo proberen wij de service van een echte winkel na te bootsen en de prijs van een webwinkel te hanteren. Door deze formule proberen wij onderscheidend vermogen te creëren. Tussen 07.00 en 23.00 proberen wij elke dag in de week binnen één uur u van advies te voorzien.

In 2014 zijn wij gaan samenwerken met de grootste aanbieders op het gebied van sportartikelen en dus ook de voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Luis Suarez of Neymar! Wilt u op de hoogte blijven van de allernieuwste voetbalschoenen? Dan kunt u via bovenstaande icoontjes ons volgen op onze social media kanalen! Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe voetbalschoenen, aanbiedingen of acties!

Niet alleen kunt op de hoogte blijven via onze social media kanalen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste voetbalschoenen nieuws. Wij zijn als eerste Nederlandse website begonnen met een voetbalschoenen kalender. Hier worden alle schoenen over de hele wereld vergeleken en beoordeeld door onze voetbalkenners.

Wij geven uw advies op maat en sturen u altijd naar de beste deal op het internet.De beste prijs voor uw voetbalschoenen betaal je via CR7voetbalschoenen.nl.

Heel veel plezier met uw nieuwe voetbalschoenen!

Team CR7 Voetbalschoenen

Heeft uw vragen? Dan kunt u ons altijd mailen en klik op de chat rechtsonder in beeld. Zijn wij niet aanwezig, dan kunt u een bericht achterlaten. Wij streven er naar om binnen 1 uur te reageren. Zijn wij online, dan wordt u uiteraard direct geholpen!

Bedrijven

U kunt onderstaand contactformulier invullen met als onderwerp ‘zakelijk’ om naar de mogelijkheden te vragen omtrent banners en ander promotiemateriaal op onze website te plaatsen.

Met ruim 25.000 pagina weergaven per maand is CR7Voetbalschoenen.nl een ideaal platform om uw sportgerelateerde website onder de aandacht te brengen.

[si-contact-form form=’1′]