Zwarte Nike Voetbalschoenen

Zwarte Nike voetbalschoenen, dat is wat Sir Alex Ferguson graag ziet. Klik op de afbeelding om de zwarte nike voetbalschoenen te bekijken.

nike zwarte voetbalschoenen

Zwarte Nike voetbalschoenen

Nike heeft onlangs haar nieuwste lijn geïntroduceerd, de Nike Academy Pack. Deze voetbalschoenen zijn pik zwart en geïnspireerd op de uitlatingen van niemand minder dan de ex manager van Manchester United, Sir Alex Ferguson. Hij vertelde ooit dat je als speler met beide benen op de grond moet blijven en dat je gekleurde voetbalschoenen moet verdienen. Hiermee doelt hij op spelers die gaan zweven en zichzelf boven andere stellen.

”Gekleurde voetbalschoenen moet je verdienen” – Sir Alex Ferguson

Zwarte voetbalschoenen voor op gras

Deze voetbalschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor de voetballers die spelen op normaal gras, speel je op kunstgras dan heb je nog even pech, deze worden voor dit model nog niet gemaakt door Nike. Uiteraard bieden wij andere modellen aan via onze Kunstgras voetbalschoenen pagina. Deze zwarte editie van Nike is bedoelt voor de jeugd, waar tegenwoordig alleen nog maar op gekleurde voetbalschoenen wordt gevoetbald. Uiteraard niks mis mee, maar daar denkt de eigenwijze Schot Alex Ferguson dus anders over. In zijn tijd bij Manchester United verbood hij zelfs jeugdspelers op gekleurde voetbalschoenen te laten spelen.

Niet getreurd als u op zoek bent naar voetbalschoenen voor de allerkleinste onder ons. Wij bieden ook zwarte nike voetbalschoenen aan in onze kids shop. Zo houden wij rekening met alle liefhebbbers van het mooiste spelletje op de wereld, namelijk voetbal! Ook hebben wij goedkope zwarte Nike voetbalschoenen, deze vindt u in onze outlet. Honderden topmodellen, afgeprijsd, en blijvend in prijs verlaagd! Maar wees er snel bij want OP = OP.

Nike Academy Pack

Onderstaand filmpje geeft u een duidelijk beeld van de introductie van de zwarte voetbalschoenen van Nike. Bent u al enthousiast geraakt? Dan kunt u op de volgende pagina’s de voetbalschoenen binnenkort verwachten.

  1. Nike Mercurial
  2. Nike Magista
  3. Nike Hypervenom

Bent u liever op zoek naar de voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo? Dat kan natuurlijk ook!

https://www.youtube.com/watch?v=ZSEGU1K0tIs

 

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Academy Pack
Beoordeling
51star1star1star1star1star