In November, 2015 zal adidas de nieuwste editie introduceren van de adidas X voetbalschoen. Diverse professionele voetballers als Sebastian Schweinsteiger, Thomas Müller en Jordi Alba van Barcelona zullen hun opwachting maken op de nieuwste Adidas X voetbalschoen. Zoals gezegd, vanaf november zullen zij op het veld verwacht worden op deze Zwart met witte voetbalschoenen.

ADIDAS X 15 Zwart leren Voetbalschoen

Dit is de nieuwste Adidas X 15 zwart met witte voetbalschoen.

Zwart met Witte adidas X Voetbalschoenen

Na de introductie van de Adidas X voetbalschoenen begin mei van dit jaar, 2015, brengt Adidas nu dus een zwarte X voetbalschoen op de markt met een wit accent verwerkt in de voetbalschoen.

Adidas voetbalschoenen met Roze veters

Opvallend genoeg verschijnt deze voetbalschoen met roze veters op de markt. Wat vind jij daarvan? Voor ons trouwens niet een heel gek gegeven, daar waar Unisportstore vorige week nog de gekleurde veters onder de aandacht bracht. Wil jij ook gekleurde veters voor je voetbalschoen? Bekijk dan dit artikel even over gekleurde veters.

Adidas voetbalschoenen met roze veters

Deze voetbalschoen is trouwens geschikt voor zowel kunst- als normaal gras, ter verduidelijking: In AG én FG. Op termijn zal ook de SG, wat een Engelse afkorting is voor Soft Ground, in het Nederlands: Zachte ondergrond, uitkomen.

Wat vind jij van de nieuwste Adidas X 15 Zwart met Witte Voetbalschoen? Laat het weten in een reactie!

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Adidas zwart met wit
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply