Zlatan Voetbalschoenen 2015-2016

Dat Zlatan een fenomeen is staat inmiddels wel vast. Deze baas is zo ongeveer bij elke club kampioen geworden waar hij heeft gespeeld. Dat is geen toeval meer! Maar op welke voetbalschoenen schiet Zlatan het Franse PSG in het seizoen 2015-2016 naar de titel? Wij vertellen het je graag.

In juni dit jaar tekende Zlatan een 4-jarig contract met een waarde van zo’n 2.5 miljoen per jaar! Zlatan speelt dus op Nike voetbalschoenen. Om precies te zijn om de Nike Mercurial Vapor X lijn. Dat Zlatan een contract niet altijd nakomt blijkt uit onderstaande foto, waarop hij te zien in totale zwarte voetbalschoen uitvoering

Zlatan voetbalschoenen 2015-2016

Daarmee schaart deze baas zich in een illuster rijtje samen o.a. Cristiano Ronaldo. Wil jij deze voetbalschoenen kopen dan kun je deze vinden op de Nike Mercurial voetbalschoenen pagina. De Mercurial voetbalschoenen zijn te koop met én zonder sokje.

Zlatan Nike mercurial vapor x

Zlatan speelt op zowel totaal zwarte voetbalschoenen als grijze met een roze teint erin. Het is aan jou om te bepalen welke jij het vetste vind! De totale zwarte Nike voetbalschoenen zijn te koop in gelimiteerde oplage. Wees er dus snel bij.

PSG tenue van Zlatan

Niet alleen bieden wij u een overzicht van de voetbalschoenen van Zlatan Ibrahimovic. Op onze voetbalshirts en nieuwste trainingspakken 2015-2016 pagina’s vindt u verschillende aanbieders van het PSG tenue.

Bekijk hier 10 redenen waarom wij houden van deze held.

Laat in een reactie wen van jij van Zlatan vindt!

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Kars
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply