Zaalvoetbalschoenen met een sok groeien in populariteit. Eerder zagen we dit al op het normale veld, maar sinds vorig jaar introduceerde Nike met de Nike FootballX Voetbalschoenen een Zaalvoetbalschoen met een sok.

Zaalvoetbalschoenen met sok

Zaalvoetbalschoenen met sokje 2015-2016

De nieuwste zaalvoetbalschoenen kun je dus kopen vanaf het jaar 2015. Deze week introduceerde Nike met de Rode Magista’s een ultieme voetbalschoen die elke jongeren wel wilt hebben. Wat zijn deze ontzettend gaaf.

Welke zaalvoetbalschoenen op onderstaande afbeelding wil jij hebben?

Nike Zaalvoetbalschoenen met sok indoor

Waarom een zaalvoetbalschoen met Sokje Kopen?

Zaalvoetbal gaat om grip én techniek. Met een sokje krijgt jouw enkel een extra stimulans waardoor jouw schoen eigenlijk één is met je voet. Hiermee speelt Nike in op de veelvoorkomende enkelblessures die ontstaan door het zaalvoetballen.

Doordat zaalvoetbal vaak bestaat uit explosieve acties en korte kapbewegingen raak je sneller geblesseerd, daar waar je minder tijd heb dan op een normaal voetbalveld.

Voetballers die wel gewend zijn te voetballen in de zaal, zullen naast een groot ‘trucjes arsenaal’ ook de bal lekker rond laten gaan.

Ben jij al overtuigd waarom je een zaalvoetbalschoen moet kopen met een sokje? Onderstaande video laat je skills zien van diverse zaalvoetballers van Nike in een promotiefilmpje. Deze voetballers dragen ook deze indoor voetbalschoenen met sok.

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike zaalvoetbalschoenen met sok
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply