Top 10 Zaalvoetbalschoenen

Het is weer tijd voor een lijstje, vandaag bekijken we de top 10 zaalvoetbalschoenen voor het seizoen 2015/2016.

Eerder dit jaar publiceerde wij ons eerste lijstje. De top 5 Voetbalschoenen voor het komende seizoen. Nieuwe releases zorgen ervoor dat we deze lijst binnenkort gaan updaten.

Maar eerst de top 10 zaalvoetbalschoenen die is samengesteld door Unisportstore. Wij nemen deze graag met je door.

Top 10 Zaalvoetbalschoenen 2015-2016

  1. Nike Mercurial Victory X

Deze Nike zaalvoetbalschoenen zijn erg populair sinds de lancering begin oktober. Niet alleen de normale voetbalschoenen van Mercurial zijn dus érg populair, ook deze zaalvoetbalschoenen worden vaak in de winkelwagen gelegd. Heb jij ze al?

Nike Mercurial Victory X

  1. Nike MercurialX Finale

Speel jij de finale op deze gave zaalvoetbalschoenen? Deze Nike zaalschoen heeft veel weg van de nummer 1 in deze lijst. Echter is deze schoen wat strakker van design en heeft deze bijvoorbeeld niet de ‘verfvlekken’ op de zijkant van de schoen.

Nike Mercurial X finale

  1. Nike MagistaX Proximo

Op onze Nike FootballX pagina zie je al de voetbalschoenen van de FootballX collectie van Nike. Wat ons betreft had deze ook op 1 kunnen staan in deze lijst. Wat een ontzettend gave schoen! Met deze schoenen weet jij zeker dat je opvalt!

Nike MagistaX Proximo

  1. Nike MercurialX Proximo

Dit broertje van de Mercurial Finale is erg populair. Dezelfde kleurencombinatie, maar wel met een verhoging. Deze ‘voetbalschoenen met sok’ zijn veruit de meest populairste voetbalschoenen op dit moment. Niet voor niets onze meest bezochte pagina!

Nike MercurialX Proximo

  1. Adidas Spezial

De top 10 is niet compleet zonder een adidas zaalvoetbalschoen. Deze adidas Spezial doet zijn naam eer aan en is zeker bijzonder. Houd jij van Nike of adidas?

Top 10 zaalvoetbalschoenen

  1. Adidas X 15.1 Primeknit IN

Ook de nummer 6 in de lijst is een Adidas schoen. Deze Primeknit kennen we inmiddels ook van de velden. Waar spelers als o.a. Daley Blind op deze schoen het veld van Old Trafford betreed.

Adidas X15.1 PrimeKnit IN

  1. Adidas X15.1 Court IN

Deze oranje zaalvoetbalschoen is een wat fijner model. Zoals je ziet heeft deze een gladder uiterlijk, anders dan bij de bovenstaande Primeknit variant. Desalniettemin mag deze schoen niet ontbreken in de zaalvoetbalschoenen top 10.

Adidas X 15.1 Court IN

  1. Joma Regate

Een opvallende naam in het rijtje van Unisport. Dezse Gele Joma Regate staat op nummer 8 in de top 10. Ken jij iemand met Joma schoenen?

Joma Regate zaalvoetbalschoenen

  1. Umbro Vision 4 Pro

Op nummer 9 een oude bekende op zaalvoetbalschoenen gebied. Umbro kan daarom niet ontbreken in de lijst.

Umbro Vision 4 Pro

  1. Joma Skin Regate

Joma Skin Regate

Bekijk ook de Meest Verkochte voetbalschoenen van dit seizoen!

Laat in een reactie weten hieronder welk Zaalvoetbalschoen jouw Favoriet is!

Review
Review Datum
Reviewed Item
Zaalvoetbalschoenen top 10
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply