Ben jij ook zo’n voetballer die de pleintjes wilt domineren? Met deze Straatvoetbalschoenen val jij niet alleen meer op met je skills, maar ook zo zeker met je voetbalschoenen!

Goedkope Straatvoetbalschoenen met sok

Daar waar normale voetbalschoenen met een sokje meestal minimaal €300 kosten, betaal je voor een straatvoetbalschoen met een sokje ‘slechts’ €130 tot € 150. Dit kan vaak nog lager uitvallen, kijk direct op onze Nike FootballX pagina om te kijken naar de nieuwste straatvoetbalschoenen.

Straatvoetbalschoenen met sok

Trucjes met jouw Straatvoetbalschoen

Met deze straatvoetbalschoenen weet jij zeker dat je grip hebt met de bal. Deze sok geeft je extra balans en grip op het pleintje, straat of zelfs kunstgras veld. Je kunt werkelijk alle kanten op met deze voetbalschoenen.

Val op met de unieke kleurencombinaties van de Nike FootballlX collectie. Ben jij al helemaal verkocht? Bekijk onderstaande video en wij weten zeker dat jij binnenkort je nieuwste voetbaltricks gaat oefenen met deze vette straatvoetbalschoen.

Balans met een sokje

Doordat er op straat vaak oneffenheden zijn in het ‘veldje’, speeltuin, noem maar op waar je door kunt struikelen zal de sok jouw enkel een extra bescherming bieden waardoor jij minder snel door je enkel heen gaat. Zonder dat jij door hebt dat een voetbalschoen aan hebt met een sokje, zal jij én je voet één zijn met de schoen.

Benieuwd naar reacties van anderen?

Wij vroegen de bezitters van voetbalschoenen met sok voor een reactie:

Dit is wat zij, degene die deze soort schoenen met sok dragen, erover zeiden op Instagram:

Juliano110: ”Het zit echt Super Fijn!”

Jamyys: ”Het zit echt veel beter!”

Philips.22: ”Is fijn gevoel, je voet schuift niet”.

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Straatvoetbalschoenen met sok
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply