Ronaldo voetbalschoenen 2018-2019

Na een fantastische start op het WK 2018 in Rusland is Cristiano Ronaldo erop gebrand in het seizoen 2018-2019 nog één keer te knallen en zich op te maken voor een nieuwe gouden schoen.

In dit blog brengen wij de nieuwste voetbalschoenen van Ronaldo voor het seizoen 2018/2019 in beeld.

CR7 schoenen seizoen 2018-2019

Kort na de lancering van de Mercurial Superfly Chapter 6 voetbalschoenen lekte de doorgaans goed ingelichte voetbalwebsite footyheadlines het ontwerp van de nieuwste Ronaldo voetbalschoenen voork omend voetbalseizoen.

Onderstaand beeldmateriaal is dus nog niét definitief. Toch bestaat er een grote kans dat Cristiano Ronaldo op deze voetbalschoenen zijn wedstrijden voor Real Madrid gaat spelen.

cr7-2018-2019In beeld: De nieuwste ‘Final Chapter’ voetbalschenen van Ronaldo in het seizoen 2018-2019

CR7 ‘Final Chapter’ voetbalschoenen 2018

Bovenstaande foto illustreert het feit dat de CR7 Mercurial Superfly VI Elite voetbalschoenen de laatste voetbalschoenen zullen zijn in de ‘chapter-serie’ van Cristiano Ronaldo. Deze 7-delige voetbalschoenenserie met Nike voetbalschoenen van Ronaldo waren een ode van het grote sportmerk aan misschien wel de grootste voetballer ter wereld.

Hieronder vind je de specificaties van de voetbalschoen.

Nike Mercurial Superfly VI Elite CR7 – Features

  • Lag-profiel voor de Dynamic Fit collar
  • Microtexturized Flyknit upper met NikeSkin
  • Voetbalschoenen zijn geschikt voor alle grasvelden. De zogenaamde ACC (Alle condities controle)
  • Het Nike teken op de voetbalschoen is mat afgewerkt voor extra grip op de bal.
  • De officiële prijs in de winkel zal omstreeks de 300 euro liggen. Uiteraard zijn de namaak voetbalschoenen en de kindereditie weer een stuk goedkoper.

Waar koop je dan de nieuwste voetbalschoenen van Ronaldo voor het seizoen 2018-2019?

Deze nieuwste CR7 schoenen 2018/2019 koop je natuurlijk bij de grootste online retailers. Op onze Cristiano Ronaldo voetbalschoenen pagina kun je eenvoudig de prijs van deze schoenen vergelijken om vervolgens jouw CR7 voetbalschoenen te bestellen bij bijvoorbeeld Voetbalshop.nl, Nike.com, of Unisportstore.

Wij vergelijken voor jou deze nieuwste voetbalschoenen van Ronaldo van alle grote winkels zodat jij nooit teveel betaalt voor de nieuwste voetbalschoenen van de Portugees.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij het seizoen 2018-2019 kunt voetballen van jouw Portugese idool.

 

 

Leave a Reply