Rode Nike Tiempo Legend 6 Voetbalschoenen 2016

Deze rode Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen gaan de wereld op zijn kop zetten. Hoe ontzettend gaaf deze schoenen écht zijn? Wij nemen ze voor je onder de loep! Bekijk de technische details, prijs en foto’s nu van deze knalrode Tiempo Voetbalschoenen.

Rode Nike Tiempo Legend 6

Deze nieuwe generatie Tiempo Voetbalschoenen voor 2016 zijn zo ontzettend gaaf dat wij ze maar een extra goed bekeken hebben. Na eerdere wit met gouden tiempo voetbalschoenen is het nu dus de beurt aan deze rode voetbalschoenen.

Voetballers als Pique van Barcelona, Sergio Ramos van Real Madrid en Jerome Boating van Bayern München zullen vanaf februari 2016 spelen op deze ontzettend spetterende kicksen.

Meer weten? Klik op de afbeelding of lees verder onder de foto.

Rode Nike Tiempo Legend 6

Om het opkomende winterweer wat spannender te maken kun je dus spelen op deze Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen. Deze tweekleurige voetbalschoen bestaat uit een felrood geheel aangevuld door een oranje gloed op de hak van de schoen.

Deze felle voetbalschoen zal een wit/grijs Nike teken hebben welke goed opvalt. Om de schoen af te maken zullen deze schoenen klassieke zwarte veters hebben.

Als alles volgens schema verloopt zullen deze Tiempo 6 voetbalschoenen te koop zijn vanaf februari 2016.

Technisch gezien is deze volgende generatie voetbalschoen een stuk verder. De schoen is wat lichter geworden van gewicht maar zal zijn unieke pasvorm en stabiliteit behouden. Dit unieke design zal vooral door jongeren gedragen gaan worden die echt willen opvallen.

Rode Nike Tiempo Legend 6 - 2016Rode Nike Tiempo Legend 6 - nike

Aan de onderkant van de voetbalschoenen is weinig gesleuteld. Deze zal net als de Tiempo voorganger stabiel zijn en zeer betrouwbaar. Deze voetbalschoenen zullen te koop zijn voor kids en volwassenen vanaf €49,99.

Meer voetbalschoenen zien? Bekijk onze voetbalschoenen kalender en blijf op de hoogte van de laatste voetbalschoenen voor 2016.

Vraag van de dag: Wat is jouw favoriete kleur voetbalschoen?

Review
Review Datum
Reviewed Item
Rode Nike Tiempo Legend 6 Voetbalschoenen 2016
Beoordeling
41star1star1star1stargray

Leave a Reply