Presteren kan voor Cristiano Ronaldo alleen op zijn eigen Nike Mercurial-lijn

Nike Mercurial CR7 is de naam van de voetbalschoen voor Cristiano Ronaldo. Oftewel CR7. Nike en de superster vinden elkaar blindelings op deze speciaal ontworpen Mercurial. Een lijn die de Portugees verder helpt in het verbeteren van zijn spel.

Cristiano Ronaldo is uniek. Met een waardering in de vorm van een eigen schoen schat Nike zijn prestaties op meer dan slechts sportieve waarde. Functionaliteiten volop en een ontwerp om de vingers bij af te likken. Als resultaatgerichte leider gaat hij zijn nieuwe club, Juventus, naar titels schieten.

Dribbelend bewees Ronaldo al op jonge leeftijd zijn kracht. CR7 is balgevoel. Een kwaliteit die hij kan versterken bij het dragen van deze Mercurial. Die schoen omsluit als geen enkel ander model de voeten van de Portugees. Voor hem voelt het niet meer als een schoen, het is een verlenging van zijn genie. Lichtvoetiger dan ooit schiet Ronaldo langs tegenstanders. Snel grondcontact, kort balcontact. Iedere wedstrijd nog sneller, nog preciezer.

Zijn explosiviteit is niet te evenaren. Bij de voorvoet van de Mercurial is een plaat bevestigd om nog meer explosie aan zijn versnellingen toe te voegen. De constructie van de 360 graden-pasvorm vult dat feilloos aan. Deze schoen doet precies wat hij wil. Op het juiste moment en met de juiste snelheid. Zowel zonder als met bal.

ronaldo

Bij Manchester United, ruim tien jaar geleden, ontpopte Cristiano Ronaldo zich als de speler die zijn dribbels op de hoogste snelheid kon uitvoeren. Zonder controle te verliezen over de bal en de spelsituaties. De industriestad als bakermat van zijn snelle ontwikkeling. Zijn huidige Mercurial-schoenen geven hem daarin nog meer mogelijkheden. De Flyknit-microstructuur in het bovenwerk levert hem ongekende balcontrole zodra hij in volste vaart over het veld raast. Ronald eist veel van schoenen, geen nieuw model zonder duidelijke verbeteringen.

Die techniek heeft Nike geïnspireerd op modellen uit de hardloopwereld. Daar bestond de wens voor schoenen die als een sok een aansluitende pasvorm voor de voet biedt. Onzichtbaar geeft die techniek Ronaldo wat hem toekomt. Flexibiliteit, ventilerend vermogen en duurzaamheid komen bij Flyknit samen om de voeten in de beste conditie te houden tijdens inspanningen.

De Dynamic Fit kraag sluit de schoen aan de bovenkant af. Ronaldo’s enkels vormen als natuurlijk in de kraag en dat biedt hem vooral heel veel comfort. Zijn noppen komen het beste uit de verf op natte velden met kort gras. Daarover scheert Ronald zijn eigen schoen, met aan de onderkant FG noppen. Gemaakt in een vorm om razendsnel van positie te veranderen. Wenden, keren, versnellen, stoppen, weer aanzetten en aanleggen voor een schot volgen elkaar in zijn spel snel op.

De Nike Mercurial Superfly CR7 is een schoen om heel explosief wedstrijden mee te winnen. Een zeldzaam model om mee te scoren en prijzen aaneen te rijgen. Het is een schoen die Cristiano Ronaldo het beste past. Een geboren winnaar en een eeuwig hongerige prof.

4 Comments

  1. этот сайт mei 4, 2021

Leave a Reply