Paarse New Balance voetbalschoenen

Deze paarse New Balance voetbalschoenen zijn wel heel gewaagd. Ben jij een echte voetballer met lef en durf jij jouw kans te pakken? Dan is deze schoen écht wat voor jou!

New Balans Furon Voetbalschoenen

Paarse new balance furon voetbalschoenen

Bekende voetballers als Navas en Negredo zijn geswitcht naar deze voetbalschoen. Deze voetbalschoenen die vanaf eind september verwacht worden in de winkels zullen naar verluidt tussen de 50 en 110 euro gaan kosten. Dit is volledig afhankelijk van het type dat je wilt hebben en of je op zoek bent naar een volwassen maat of op zoek bent naar kinder voetbalschoenen.

New Balance timmert aan de weg

Waar we enkele jaren nog naar de winkel gingen voor Nike, adidas en Puma is dat tegenwoordig wel anders. Giganten als Mizuno en New balance doen een serieuze poging om het hart te winnen van de voetballiefhebber.

Dat doen ze echter niet onverdienstelijk. Met deze nieuwe New Balance Furon en de nieuwste Visaro in aantocht zullen we steeds vaker de schoenen terug gaan zien op het voetbalveld. Heb jij ze al gespot bij jullie op de vereniging?

Alles behalve een suf merk

New Balance is hip en dat zal de wereld weten ook, moeten ze gedacht hebben bij het hoofdkantoor van New Balance. Tegenwoordig staan we dus niet alleen in de rij voor de casual schoenen van New Balance maar nu dus ook voor de voetbalschoenen. Voetbalschoenen met spetterende kleuren en een uniek design, dat is waar New Balance voor staat. Wij zijn helemaal om én weten zeker dat we nog heel veel gaan horen van deze, toch wel nieuwe, voetbalschoenenfabrikant. Met het contracteren van diverse profspelers die spelen op deze voetbalschoenen lijkt het er in ieder geval op dat ze alles uit de kast zullen trekken om hun naam definitief te vestigen in de voetbalwereld.

Ben jij onder de indruk van de New Balance voetbalschoenen? Unisportstore testte de Voetbalschoenen!

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
New Balance Furon paars
Beoordeling
41star1star1star1stargray

Leave a Reply