Oranje adidas voetbalschoenen 2015-2016

De nieuwste adidas voetbalschoenen zijn wel heel apart gekleurd. Deze opvallende verschijning van adidas betekent een aanval op de nieuwste najaar voetbalschoeenen van Nike.

Oranje Adidas Voetbalschoenen

Deze nieuwste voetbalschoenen voor het najaar van adidas krijgen de volledige naam: Adidas X 15+ Primeknit. Welke in zowel AG als FG te koop zijn. Deze opvallende oranje voetbalschoenen zullen in 2015 gedragen gaan worden door o.a. één van de sterspelers van Real Madrid: Gareth Bale. Die andere sterspeler, lees: Cristiano Ronaldo moet nog even wachten. Zijn nieuwste voetbalschoenen komen naar verluidt halverwege oktober uit. Voor meer inzicht in de oranje voetbalschoenen kunt u klikken op onderstaande afbeelding.

oranje adidas voetbalschoenen

Voetbalschoenen voor alle type ondergronden

Deze nieuwste Adidas X én Adidas ACE voetbalschoenen zijn geschikt voor alle type ondergronden. Adidas staat bekend om zijn degelijkheid en dat is niet meer dan terecht. Adidas loopt al jaren voorop met de nieuwste technologieën die zijn introduceren voor de voetbalschoenen. Ook bij deze nieuwe oranje voetbalschoenen blijkt maar weer dat de technologie niet stil heeft gestaan.

Het materiaal van de prime knit is zo gemaakt dat het lijkt alsof de schoen aan je voet verweven is, wat net zo aanvoelt als de voetbalschoenen met sok van Nike.

Wij vinden deze voetbalschoenen in ieder geval erg gaaf, net als zijn voorgangers trouwens. Adidas heeft na het opbergen van haar eerdere modellen: Predator en F50 collectie nieuwe pareltjes in huis en wij weten zeker dat we ook deze voetbalschoenen weer vaak tegen gaan komen op het voetbalveld.

Liefhebbers van de voetbalschoenen moeten echter wel even in de buidel tasten. De échte Prime Knits kosten zo’n 274,95. Maar de kinder versie voor de oranje voetbalschoenen laat niet lang op zich wachten hopen wij.

Net als de andere Adidas X en Ace zullen deze voetbalschoenen vanaf maat 28 te koop zijn voor nog geen 50 euro. Meer weten?

Check dan even de officiële verkoopkanalen.

Deze video illustreert de nieuwste adidas voetbalschoen trouwens op en top:

Review
Review Datum
Reviewed Item
Oranje adidas voetbalschoenen 2015-2016
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply