Nike Wolf Pack voetbalschoenen

Nike introduceert de Nike Wolf Pack voetbalschoenen. Deze schoenen combineren de strakke grijze hoofdkleur met opvallende kleuren om een statement te maken op het veld. De nieuwe Nike Wolf Pack Voetbalschoenen collectie wordt verwacht eind mei 2015.

De Nike Wolf Pack Voetbalschoenen 2015 zijn vanaf nu te koop via te koop! Klik hier om direct te bekijken en/of bestellen.

Klik op Nike Voetbalschoenen voor de huidige complete collectie van Nike te bekijken.

Nike Wolf Pack voetbalschoenen

Deze voetbalschoenen van Nike zullen hoogstwaarschijnlijk voor het eerst gedragen gaan worden in de UEFA Champions League Finale in Berlijn, 6 juni aanstaande. De Zuid-Amerikaanse spelers Neymar, Alexis Sánchez, Carlos Tévez, Daniel Alvi,  Arturo Vidal en David Luiz zullen op de Nike Wolf Pack gaan spelen om de Copa America 2015.

Nike Wolf Pack Voetbalschoenen

De Wolf Grey / Hyper Pink / Black Nike Mercurial Superfly

De Wolf Grey / Hyper Pink / Black Nike Mercurial Superfly schoen is de meest kale voetbalschoen van de Nike Wolf Pack. De bijna complete lichtgrijze Flyknit Upper wordt gecombineerd met een opvallende roze zool. Het Nike teken is fel roze gekleurd om goed op te vallen. Onder andere Cristiano Ronaldo zal op deze voetbalschoen zijn entree maken na de zomer van 2015. Van deze schoen wordt ook een Mercurial Vapor X ontworpen, zo wordt er dus ook een iets wat goedkopere versie uitgegeven. Naar verwachting zal de Superfly omstreeks de € 275 moeten kosten.

Nike Wolf Pack Hypervenom 2

Nike Wolf Pack Voetbalschoenen

Nike Wolf Pack Editie Hypervenom 2

De Nike Wolf Pack Editie Hypervenom 2 zal hoogstwaarschijnlijk de belangrijkste voetbalschoen uit de collectie worden. Deze voetbalschoen zal grootst gepresenteerd worden in mei 2015 door niemand minder dan de Braziliaan Neymar.

Ook van deze voetbalschoen wordt een lagere versie uitgebracht welke Nike Hypervenom Phinish zal gaan heten. Deze voetbalschoen zal dus het uiterlijk dragen van de bekende lage schoen design van Nike.

Nike Wolf Pack Voetbalschoenen Magista

De nieuwste Nike Wolf Pack Voetbalschoenen Hyper Turqoise zal gelanceerd worden door Mario Götze, speler van Nike Wolf Pack VoetbalschoenenBayern München.

In de wandelgangen gaan al geluiden dat deze nieuwe kleurencombinatie voor een hardloop gaan zorgen in de winkels en online webshops. Wees er daarom snel bij en houdt onze Instagram (@CR7Webshop) en Facebook pagina goed in de gaten. Hier zul jij als eerste op de hoogte zijn van de release en kun jij zo snel mogelijk jouw favoriete voetbalschoenen bestellen.

Wil jij op de hoogte blijven van deze release? Mail naar Info@CR7Voetbalschoenen.nl en jij zal als eerste gaan ‘shinen’ op de nieuwste kleurencombinaties van Nike voor het seizoen 2015-2016.

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Wolf Pack Voetbalschoenen
Beoordeling
51star1star1star1star1star