Nike lanceert speciaal voor het WK vrouwenvoetbal in Canada een drietal voetbalschoenen die gedragen zullen worden door speelsters die een contract hebben bij Nike. Deze voetbalschoenen zullen voor het eerst gezien worden op 6 juni, tijdens de start van het Wereld Kampioenschap voetbal voor vrouwen.

Bekijk de complete collectie Nike Voetbalschoenen vanaf 15 juni te koop via deze link.

De Nike Voetbalschoenen voor het WK Vrouwen koop je hier.

Nike Voetbalschoenen WK Vrouwen

Zoals gezegd lanceert Nike speciaal voor dit WK een drietal schoenen. Deze schoenen zullen zijn: Nike Superfly IV,Nike WK Vrouwen Superfly Magista Obra en de Tiempo Legend V. Al deze schoenen zullen dezelfde kleuren combinatie kennen waardoor opvallen op het veld geen enkele moeite meer kost!

Deze ‘Blue Lagoon’ gekleuerde voetbalschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor het WK in Canada en zijn absoluut niet alleen bedoelt voor vrouwelijke spelers.

Met deze stoere kleurencombinatie doelt Nike op de bekende wateren die Canada kent, zij zijn het gastland voor het Wereldkampioenschap voetbal voor Vrouwen.

Kan jij niet wachten en wil jij als eerste deze voetbalschoenen bestellen? Mail naar Info@CR7voetbalschoenen.nl en wij houden jou op de hoogte!

Volg ons op Instagram (@CR7Webshop) of ‘Like’ ons op Facebook en jij zult nooit meer wat missen!

Let op: Deze goal moet je zien. Vanaf 0.40 een schitterende treffer met de Nieuwste Nike Voetbalschoenen op het WK in Canada.

Dagelijks bieden wij toffe voetbalschoenen aan voor de aller-laagste prijs op het internet. 

Nike voetbalschoenen WK Vrouwen

 

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Voetbalschoenen WK Vrouwen
Beoordeling
51star1star1star1star1star