De zijn Nike Metal Flash Pack Voetbalschoenen 2016 vanaf vandaag officieel te koop. Bekijk of jouw favoriete voetbalschoen nog op voorraad zijn. Veel speelplezier!

Bestellen kan direct door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

Nike Metal Flash Pack 2016

Nike Mercurial Superfly 2016

Onderstaand zie je nieuwste Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen voor februari 2016. Onderdeel van de Nike Metal Flash Pack. Speel net als Ronaldo, El-Ghazi en andere topvoetballers op deze ultieme gave voetbalschoenen.

Nike Mercurial Superfly 2016

Paarse Nike Magista Voetbalschoenen

Deze paarse Nike Magista voetbalschoenen zijn vanaf vandaag te koop in de winkel.  Klik hieronder om te kopen of lees de complete review van deze paarse Nike Magista.

Nike Magista Purple 2016

Nike Neymar Hypervenom

Eerder schreven wij al een uitgebreide review over de nieuwste voetbalschoenen van Neymar. Lees er alles over de pagina met schoenen van neymar.

Ps: Zonder sok koop je deze schoen hier het goedkoopste.

Nike Hypervenom Neymar 2016

Rode Nike Tiempo Legend 6 Voetbalschoenen

Koop jouw Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen direct via onderstaande afbeelding of check de blog over deze rode Nike Tiempo kicksen! Deze voetbalschoenen zijn de enige Voetbalschoenen binnen het Flash pack zónder sokje. Daardoor is deze schoen voor kinderen al te koop vanaf.

Nike Tiempo Legend Red 2016

 

Bovenstaande Nike Flash Pack Voetbalschoenen zijn de één na laatste pack voor het jaar 2016. Houd de voetbalschoenen kalender in de gaten voor meer te gekke voetbalschoenen van o.a. Nike & Adidas.

Nike introduceert met de Flash Pack voetbalschoenen een pack wederom met sok voetbalschoenen. Deze ontzettend populaire uitvoering is inmiddels ook door Adidas overgenomen waardoor de strijd omtrent de voetbalschoenen met sok op zijn heftigst is. Ben jij fan van Nike of Adidas? Je hebt nu dus de keuze!

Flash Pack Voetbalschoenen voor alle ondergronden beschikbaar!

De Nike Flash Pack Voetbalschoenen voor 2016 zijn voor alle ondergronden beschikbaar. Dit houdt in dat op onderstaande ondergrond gevoetbald kan worden:

  • AG – Kunstgras
  • FG – Normaal gras
  • SG – Zacht gras
  • IN – Indoor

Houdt er dus rekening mee op welke ondergrond u het meeste voetbalt. In het geval van meerdere ondergronden raden wij u aan voor de AG voetbalschoenen te gaan. Hierbij behoudt u garantie bij kunstgras slijtage. Meer weten over Online Voetbalschoenen kopen? Houd dan onze blog en Social media in de gaten (@CR7webshop op Instagram) en CR7Voetbalschoenen (onderaan pagina) voor het laatste nieuws op voetbalschoenen gebied.

Onderstaand zie je een filmpje van Nike Metal Flash Pack. Hier worden de schoenen getest!

 

 

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Metal Flash Pack Voetbalschoenen 2016
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply