Nike Mercurial Vapor X Lilac

Deze nieuwste Nike Mercurial Vapor X Lilac zijn te koop vanaf half december 2015. Lees verder hoe spelers als Eden Hazard, Zlatan, Douglas Costa en Dani Alves in 2016 gaan shinen op deze Vapor X editie.

Nike Mercurial Vapor X Urban

Deze nieuwe Urban Lilac Vapor 10 Voetbalschoenen kennen een glimmende kleur zilver. Nike combineert de glimmende zilverige-violet bovenkant van deze Mercurial Vapor X met de basiskleuren zwart en wit voor het Nike teken, veters én zool van deze gave voetbalschoen. De noppen zijn zwart met een vleugje oranje (Bright Mango.

Nike Mercurial Vapor X Urba Lilac
Technisch gezien bevat de Nike Mercurial Vapor 10 voetbalschoenen dezelfde kenmerken als zijn voorgangers. Deze schoen is simpelweg gemaakt voor snelheid. Deze lage versie van de Nike Mercurial versie is een lichtgewicht ontwerp met een filter dun maar stevig materiaal. Door de strakke lees van de schoen is deze schoen perfect voor snelle kap- en draaibewegingen. Ideaal voor behendige spelers, of spelers die graag sneller willen worden! Heb jij liever deze versie met sok? Bekijk hier de voetbalschoenen met sok!

Laat in een reactie hieronder weten of jij ze wil hebben!

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Mercurial Vapor X Lilac
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply