Nike Mercurial Vapor X CR7 2016

In maart presenteert Nike de nieuwste Nike Mercurial Vapor X CR7 2016. Dit in navolging van de populaire Nike Savage Beauty Lava Voetbalschoenen. In deze blog de voetbalschoenen zonder sokje. Binnenkort presenteren wij de versie CR7 Voetbalschoenen met sokje.

Nieuwe blauwe CR7 Voetbalschoenen

Deze nieuwe blauwe CR7 Voetbalschoenen zijn onderdeel van de zeven Mercurial CR7 voetbalschoenen die Nike presenteert ter ere van de ‘beste voetballer ter wereld’. Uiteraard kunnen hier de meningen over verdeeld zijn, echter is het wel duidelijk dat Cristiano Ronaldo verreweg één van beste voetballers ooit is.

Bestellen kan vanaf maart bij Voetbalshop.

Nike Mercurial Vapor X CR7 2016

De 2e editie van het eerbetoon aan Cristiano Ronaldo, de Royal blue Mercurial Voetbalschoenen hebben een kleiner effect van de ‘CR7’ handtekening op de schoen. Ditmaal verschuilt de handtekening van onze Portugese vriend namelijk aan de binnenkant van deze gave kicksen.

Het ontwerp van deze voetbalschoen is gebaseerd op het leven van Cristiano Ronaldo, wie aan het water van zijn geboorteplaats Madeira het voetballen onder de knie heeft gekregen.

Deze donker blauwe voetbalschoenen hebben een zilver Nike teken en heeft een spannende schaduw op de hak van de voetbalschoen. Wij vinden ze énorm stoer!

CR7 Voetbalschoenen óók voor Kids vanaf maat 27

Deze voetbalschoenen zullen zowel in kinder- als volwassen maat te koop zijn. Voor kinderen zal de prijs omstreeks de €50 euro liggen, dit zal zijn van de maten 27 tot 38. Vanaf maat 38 zullen deze schoenen duurder worden en zullen deze vanaf € 80 te koop zijn, oplopend tot € 230.

Deze Mercurial Vapor X editie zijn dus te koop voor kinderen. De vraag is of deze schoenen ook in kleinere maten te koop zullen zijn voor de Nike Mercurial Superfly editie met sokje. Volg onze Facebook pagina of Instagram (@CR7webshop) voor de laatste nieuwtjes over deze én alle andere voetbalschoenen.

Deze donkerblauwe CR7 Voetbalschoenen kun je vanaf maart 2016 kopen.

Direct bestellen kan hier.

Geef hieronder jouw mening over deze coole CR7 voetbalschoenen!

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Mercurial Vapor X CR7 2016
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply