Nike Mercurial Superfly Red Purple

Nike Mercurial Superfly Red Purple

Mercurial Superfly Red purpleNike introduceert de allernieuwste Nike Mercurial editie: De Nike Mercurial Superfly Red Purple! Met deze opvallende kleur introduceert Nike haar opvallendste kleur van dit seizoen, de zomer mag nu echt gaan beginnen! Klik op Bestellen op naar de pagina te gaan.

*International Visitors, please click here to take a look at the new boots.*

Bij CR7Voetbalschoenen bestelt u deze schoenen exclusief in Pre-order. Wij lanceren deze nieuwe Nike  Mercurial voetbalschoen met een korting van 15%! Uiteraard rekenen wij voor het leveren van deze voetbalschoen geen verzendkosten. U kunt deze schoen begin april op de deurmat verwachten!

Net als de andere kleuren van Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen die o.a. wordt gedragen door Cristiano Ronaldo is deze voetbalschoen gemaakt voor explosiviteit. Met deze voetbalschoen aan je voeten lijkt het erop alsof je geen voetbalschoenen aan hebt, ze zitten werkelijk waar als pantoffels!

Ook deze voetbalschoen is te bestellen met én zonde ‘Dynamic Fit Collar’ ook wel de sok bovenaan de voetbalschoen. Deze sok geeft u het gevoel dat de voetbalschoen onderdeel is van uw eigen lichaam en versterkt u weerbaarheid op het voetbalveld. Hierdoor zijn je bewegingen natuurlijker en ontstaat er minder snel irritatie aan de enkel of andere gewrichten. U kunt deze voetbalschoen bestellen voor het normale gras en voor kunstgras. De voetbalschoenen voor normaal gras worden aangeduid met FG en de Nike Mercurial voetbalschoenen met AG zijn het beste geschikt als u veel speelt op kunstgras. Daarnaast heeft Nike deze voetbalschoenen ook gelanceerd voor de SG. Dit staat voor drassige natte voetbalvelden zodat u minder snel wegglijdt. Kortom genoeg keuze. De meest neutrale voetbalschoen is de FG. Wat het meeste overeenkomt met de Allround voetbalschoen, echter slijt deze wel sneller op kunstgras.

Deze schoenen zijn ook te bestellen als Zaalvoetbalschoenen. Klik hier om te kijken voor alle voetbalschoenen die wij aanbieden in de de zaal.

Mocht u deze schoenen aan willen schaffen voor uw zoon of dochter dan raad ik u aan om eens te kijken op de Kids pagina, deze schoenen zijn voor een mooie prijs te koop.

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Mercurial Superfly Red Purple
Beoordeling
51star1star1star1star1star