Nike Mercurial Superfly Mango

De Nike Mercurial Superfly Mango worden verwacht in februari 2016. Deze Bright Mango Voetbal kicksen met sokje hebben een opvallende kleurencombinatie. Voetballers als Martial (Manchester United) en Anwar El Ghazi (Ajax) zullen met onderstaande voetbalschoenen met sok gaan spelen.

Nike Mercurial Superfly Bright Mango

Eerder schreven wij al in blog Voetbalschoenen Trends dat deze Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen eraan zaten te komen. En nu is het dus officieel. Deze Mango Voetbalschoenen zullen begin februari officieel gelanceerd worden en zullen onder andere via deze website te koop zijn bij de bekende retailers.

De zool van de voetbalschoen is compleet zwart met hier en daar wat oranje toevoegingen bij de noppen. Je kunt vanaf februari deze schoenen bekijken op de voetbalschoenen met sok pagina.

De prijs van de voetbalschoenen zal liggen tussen de 275 en 300 euro. Voor de personen die goedkopere voetbalschoenen met sok willen zullen even moeten wachten op de Hypervenom en Magista Voetbalschoenen die eraan zitten te komen.

In kindermaten koop je al vanaf 149,99 euro voetbalschoenen met sok. Speel je liever op de straat met je Nike FootballX straatvoetbalschoenen dan kan dat natuurlijk ook. Deze zijn wat goedkoper dan de AG, FG en SG versie.

Laat in een reactie weten wat jij vindt dat deze gave Nike Mercurial Superfly Mango Voetbalschoenen met sok!

Direct bestellen

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Mercurial Superfly Mango
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply