Nike Mercurial Superfly CR7 Savage Beauty

De nieuwste Nike Mercurial Superfly CR7 Savage Beauty’s zijn geïnspireerd op het Portugese eiland Madeira, waar Cristiano Ronaldo is geboren. Deze nieuwste voetbalschoenen zijn geïnspireerd op di eiland met vulkanen. Eerder werd er gedacht dit deze Lava voetbalschoenen zouden heten.

Nike Mercurial Superfly van Cristiano Ronaldo met vlammen

Dit is de nieuwste Cristiano Ronaldo voetbalschoen, hier te koop vanaf 31 oktober 2015.

Nike Mercurial CR7 Savage Beauty

De nieuwste Nike Mercurial Superfly’s van Cristiano Ronaldo 2015-2016 is slechts één hoofdstuk in een boek van 7. Nike eert de volgers hen beste speler ter wereld met een ode, waarin zij 7 voetbalschoenen hebben ontwikkeld voor de ster van Real Madrid!

Met de Fantastische kleurenovergang van oranje, rood, paars en zwart is dit eerste deel zeker de moeite waard! De onderkant van deze voetbalschoen is compleet zwart met rode noppen. Deze voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo zijn te koop voor normaal gras maar ook zeker als kunstgras voetbalschoen. Speel je vaak op een modderig veld waarin je wegzakt, dan raden wij aan de SG variant van de voetbalschoenen te kopen.

Lees hier alles over de soorten voetbalschoenen.

Zoals gezegd zijn deze Nike Superfly’s van CR7 te koop vanaf 31 oktober bij Unisportstore en Voetbalshop zal een week later volgen.

The black Nike Mercurial Superfly Cristiano Ronaldo Boots will be available from October 31 2015 at a price of 285 Euro.Cristiano Ronaldo liet weten erg gelukkig te zijn met deze stoere voetbalschoenen:

“Madeira will always be close to my heart,” says Ronaldo. “I’m so happy to represent my island all over the world. It’s a fantastic feeling.”

Bekijk hier de video van de introductie van de voetbalschoenen:

https://www.youtube.com/watch?v=2QOyQNGTr_4

Review
Review Datum
Reviewed Item
Cristiano Ronaldo Superfly Savage Beauty
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply