Nike Mercurial Superfly CR7 Blue 2016

In maart 2016 lanceert Nike de nieuwste Nike Mercurial CR7 ‘Deep Royal Blue‘.

Deze moderne blauw met zilveren voetbalschoenen zijn de tweede paar voetbalschoenen in een serie van 7. De rest van de reeks zal aan het eind van het seizoen 2015-2016, 2016-2017 en 2017-2018 gepresenteerd worden.

De eerste paar voetbalschoenen waren de ‘Lava Savage Beauty‘ Voetbalschoenen in de reeks van de ‘Ode’ aan CR7. In deze blog dus deel 2 van 7.

Nike Mercurial Superfly IV CR7 – Deep Royal Blue

De eerste reeks foto’s zijn inmiddels opgedoken op het internet via de website van FootyHeadlines, onze Engelse collega’s. Hieronder zie je de gave Voetbalschoenen van CR7.

Nike Mercurial Superfly CR7 Deep Black 2016 Voetbalschoenen

De Nieuwste Nike CR7 Superfly Voetbalschoenen 2016

Wat enorm opvalt op deze voetbalschoen is de enorme ‘classy’ uitstraling. Het mooie blauw wordt goed gecombineerd met het zilveren Nike teken die doorloopt tot op de neus. Net als bij de andere Voetbalschoenen van CR7 in 2015 en 2016.

Op de hiel van de voetbalschoen staat net als bij de Mercurial Vapor X een soort van schaduw. Waarom dit een schaduw uitbeeld is bij ons nog niet bekend.

Nike CR7 schoenen-Shadow

CR7 Detail op de Schoen

Deze variant Superfly is de laatste in de Ronaldo Superfly geneatie. De volgende ‘Klyknit’ (Voetbalschoen met Sok) zal aangepast worden. Hiermee garandeert Nike nog meer stabiliteit van de voetbalschoenen.

Mochten wij onze handen leggen op de uitgelekte foto’s dan zul je deze vinden in de blog en via onze social media kanalen.

Prijs & Verkoop van de Blauwe CR7 Schoenen

Volgens de Voetbalschoenen kalender zal de CR7 schoen omstreeks maart gelanceerd worden in de bekende voetbalwinkels.  Deze voetbalschoenen met Sok zijn aardig aan de prijs. De Mercurial Vapor editie koop je hier vanaf maart voor slechts 54,99! De Vapor voetbalschoenen zijn vanaf maat 28 te koop.

Voor een bedrag van 300 euro kun je de voetbalschoenen bestellen via onze Cristiano Ronaldo Voetbalschoenen pagina. Daarnaast kun je de voetbalschoenen kopen bij:

  • Voetbalshop
  • Unisportstore
  • Soccerfanshop

CR7 Straat- en Kunstgras voetbalschoenen

Naast dat de CR7 Deep Blue Superfly voetbalschoenen worden gelanceerd zal omstreeks dezelfde periode de Nike FootballX voetbalschoenen gelanceerd worden. Houd de voetbalschoenen kalender in de gaten. Wij publiceren daar de nieuwste voetbalschoenen van 2016-2017.

Wat geef jij deze schoenen op een schaal van 1 tot 10?

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Mercurial Superfly CR7 Blue
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply