Nike Magista Orange Volt Purple

Nike Magista Orange Volt Purple

Nike lanceert op de dag dat de klok een uur vooruit is gezet een voetbalschoen met een wel heel opvallende kleur!Nike Magista Orange Volt Purple

De Nike Magista Orange Volt Purple. Deze Oranje voetbalschoen zal jouw zelfs tijdens een mindere wedstrijd laten opvallen op het voetbalveld. Dit kleurenensemble van Nike is te koop voor kunstgras, normaal gras en zacht gras. Laatste twee genoemde worden aangeduidt met FG (normaal gras) en SG (zacht gras). Let hierbij op als u uw voetbalschoenen besteld.

 

Ook deze voetbalschoen is te vinden voor de Kids, al kunt u deze nog niet bestellen op de pagina, deze worden snel mogelijk toegevoegd. U kunt deze schoenen al in PRE-Order bestellen. Levering begin april! Klik hier om de nieuwste Nike Magista Orange Volt Purple te bestellen!

Deze voetbalschoen is te koop met en zonder de ‘high tech’ flyknit en hoge sock. Deze sok wordt door alle voetballers als erg positief ervaren en laat je schoen voelen als een tweede huid. Doordat je voetbalschoen helemaal is verbonden met je voet lijkt het alsof je zweeft over het veld en heb je een ultieme balcontrole.

 

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Magista Orange Volt Purple
Beoordeling
41star1star1star1stargray