Nike Magista Obra Limited Edition

Lang wachten wordt beloond. Dat bewijzen de nieuwste Nike Magista Obra voetbalschoenen. We nemen de ‘Black History Month’ voetbalschoenen onder de loep.

Lees snel verder voor een uitgebreide review!

Opvallend kleurenpatroon

De Nike Magista Obra’s hebben een opvallend kleurenpatroon. Deze unieke Nike voetbalschoenen zijn enkel weggelegd voor echte vedettes.

Deze voetbalschoenen zijn een ode aan de voetballers van Afrikaanse afkomst. Daardoor zie je de opvallende kleuren verdeeld over de gehele schoen. Een soort ‘afro-patroon’.

Nike Magista afro

Opvallend kleurenpatroon

 

Deze kicksen zijn slechts in beperkte oplage te koop en daarom zul je er snel bij moeten zijn. Waarom?
• Deze Ultra lichte Flyknit voetbalschoen weegt slechts 205 gram!
• De Franse voetballer én International Matuidi zal deze voetbalschoenen dragen en promoten.

De voetbalschoen zorgt ervoor dat je voet één is met de schoen. De unieke bovenlaag van de voetbalschoen zorgt voor een optimale balcontrole waardoor de bal altijd dicht bij je lichaam blijft.

Door de controle die je over de bal hebt kun je beter richten tijdens het schieten en stuur je de bal direct naar de bovenhoek!

Deze voetbalschoenen zijn ontwikkeld voor technische spelers op gras. Daarom zijn deze schoenen alleen te verkrijgen in FG.

Liefhebbers van straatvoetbal of kunstgras zullen moeten kiezen voor IC voetbalschoen of kiezen voor een Nike FootballX schoen. Welke zijn gemaakt om de straten en pleintjes te domineren!

Optimale grip op het voetbalveld

Grip op het veld is een van de belangrijkste redenen om te kunnen presteren. Deze Nike Magista’s helpen jou daar zeker bij. Door de ronde noppen kun jij snel draaien zonder dat je wegglijdt. Zo maak jij eenvoudig een pirouette á la Zidane en houd je de controle over de bal.

Nike Magista Obra

Ronde noppen voor ultieme grip

Je zou bijna zeggen dat deze voetbalschoenen enkel is weggelegd voor Franse spelers. Niets is minder waar, ben jij een technisch begaafd voetballer en wil je graag ‘anders’ zijn dan de rest?

Dan zijn deze voetbalschoenen écht wat voor jou! Een uniek eerbetoon aan de spelverdeler van het team dus!

Prijs

Deze Nike Magista Obra zijn te koop vanaf 300 euro. De schoenen zijn zoals gezegd in gelimiteerde oplage te koop.

Tip: Speel je op kunstgras voetbalschoenen? Bekijk dan de AG voetbalschoenen op deze website. Dit zorgt ervoor dat je op het kunstgrasveld unieke controle houdt en door de speciaal ontworpen hogere neus houd je slijtage aan de neus van de schoen tegen.

Ga jij je slag slaan en een revolutie op gang zetten binnen jouw voetbalteam?

Nike Magista Obra - Limited Edition

CR7Voetbalschoenen beoordeeld deze schoenen dan ook met een dikke 5 sterren.

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Magista Obra
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply