Nike Magista Obra 2016

Deze tweede Nike Magista Obra van 2016 is er een om naar uit te kijken. Dit totale nieuwe design wordt verwacht omstreeks april 2016. Topspelers als Mario Götze, David Luiz en Riechedly Bazoer van Ajax zullen mogelijk deze super toffe voetbal kicksen dragen. Deze wit/zwart met roze voetbalschoenen zullen gedragen worden tot de start van het Europees kampioenschap in Frankrijk.

Onderstaande voetbalschoenen zullen vanaf april te koop zijn via de pagina voetbalschoenen met sok.

Nieuwe Nike Magista Obra zwart, wit en roze

Nike magista Obra 2016

De Nike Magista’s zullen wit zijn met een zwart sokje. Dit zwarte sokje zal een roze accent hebben bovenaan de sok. Daarnaastzal het zwarte Nike logo ondersteund worden met de roze kleur, welke onder de zwart geweven schoen zit verborgen. Hieronder zie je een close-up van de Magista.

Magista Obra 2016
Deze stoere Nike Magista Schoenen zullen hoogstwaarschijnlijk niet meer gedragen worden tijdens het EK 2016 in Frankrijk. In de voetbalschoenen kalender zie je welke schoenen er speciaal gelanceerd worden voor het EK 2016. Alle topspelers van landen als Engeland, Spanje en Frankrijk zullen tijdens dit toernooi de nieuwste voetbalschoenen tentoonstellen voor het nieuwe seizoen 2016-2017.

Niet alleen Nike zal overigens met speciale schoenen komen voor het EK. Ook adidas heeft speciale euro 2016 kicksen ontwikkeld.

Laat in een reactie weten wat jij vindt van deze nieuwste Nike Magista Voetbalschoenen!

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Magista Obra 2016
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply