Nike Hypervenom Transform is de meest nieuwe innovatie voetbalschoen van Nike. Wees er snel bij want OP = OP. Voor deze Nike Hypervenom Transform geldt een gelimiteerde oplage.

Click to see more of the Nike Hypervenom Transform!

Nike Hypervenom Transform

Nike Hypervenom Transform – een revolutie van Nike?

Naast de al eerder geïntroduceerde Wolf Pack voetbalschoenen van Nike, is het de beurt aan het volgende wonderkind van Nike. Deze Nike voetbalschoen is zoals gezegd in gelimiteerde oplage waardoor deze voetbalschoenen een extra waarde wordt toegeschreven. Jij zult de enige zijn op het voetbalveld met deze flitsende voetbalschoenen. Eerder werden spelers als o.a. Neymar al betrapt op het dragen van deze voetbalschoenen tijdens de training. Vanaf vandaag is het dus de beurt aan jullie, test de Nike Hypervenom Transform, bestel vandaag en voetbal over 2 dagen op deze toffe voetbalschoenen. Een garantie voor succes komend seizoen!

Nike Hypervenom Transform – Transformeert dus echt!

Als de Nike Hypervenom Transform warm wordt dan veranderd hij van kleur! Wat? Ja, hij veranderd van kleur! Wat een geweldige innovatie van Nike, zo heb je niet 1 paar voetbalschoenen, maar speel je eigenlijk op 2 paar schoenen. Gaaf he? Welke andere geheimen deze Nike Hypervenoms allemaal voor je heeft zul je zelf moeten ontdekken.

Zeker is wel, dat Nike met deze nieuwe slag met de Hypervenoms een grote klap heeft uitgedeeld aan haar concurrenten. Wij wachten rustig af welke voetbalschoenen er nog meer uit gaan komen, en wat het antwoord zal zijn van bijvoorbeeld adidas.

Eerder deze week schreven wij al een blog over de nieuwe roze Nike voetbalschoenen die Nike gaat introduceren deze zomer, en de schoenen die zij speciaal hebben ontwikkeld voor het WK vrouwen Voetbal in Canada.

Vergeet je niet aan te melden voor de gratis voetbalschoenen actie, niet geschoten is altijd mis! Deel dit bericht aan je vrienden,familie en teamgenoten, samen sta je sterk. Toch?

PS: Heb jij de nieuwste voetbalschoenen van 2015 al gezien?

Klik om te bekijken:

Nike Hypervenom Transform 2

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike HypervenomTransform
Beoordeling
51star1star1star1star1star