De eerste foto’s van de Nike Hypervenom Phantom Multicolor Voetbalschoenen zijn uitgelekt. Deze strakke voetbalschoenen met sok worden gelanceerd door Nike in April 2016. Voetballers als Neymar JR en Lewandowski zullen de hoofdpersonen zijn om deze schoen te vertegenwoordigen.

Nike Hypervenom Phantom 2016

Onderstaand een foto van de tweede-generatie Hypervenom Voetbalschoen. Waarbij de allereerste generatie Hypervenom nog geen sokje bevatte, was dat wel het geval bij de 2e generatie. Zo ook bij deze Nike Hypervenom Phantom II.

Direct naar de webshop.

Nike Hypervenom Phantom Multicolor

Samen met de Nike Mercurial Superfly en de Nike Magista Obra vormt de Hypervenom dus het trio wat betreft de voetbalschoenen met sok.

De kleuren van de voorgangers zijn gecombineerd tot de Nike Hypervenom Multicolor. Zo zie je Voetbalschoenen van Neymar in 2015 terugkomen in de oranje hoeken die de schoen heeft.

De totale body van de schoen is wit met een zwart sokje. Dit sokje zorgt voor meer stabiliteit waardoor jij minder snel je voet zult zwikken tijdens het voetballen.

Nike Hypervenom II 2016

Buiten het feit dat deze Hypervenoms een zeer uniek design hebben, is de techniek en de kwaliteit als vanouds.

Tijdens het voetballen heb je geen last van een uitstekend lipje, maar een gladde compacte voetbalschoen die jou een unieke balcontrole geeft. Zo ben jij altijd de baas over de bal.

De Nike Hypervenom Phantom II Multicolor zijn te koop vanaf april 2016 bij diverse webwinkels.

Deze voetbalschoen is geschikt voor:

  • Junioren
  • Senioren

Deze voetbalschoen is officieel goedgekeurd voor:

  • AG (Kunstgras)
  • FG (Gras)

Mocht je geïnteresseerd zijn in voetbalschoenen voor Kids, neem dan een kijkje op de Nike Kindervoetbalschoenen pagina.

Bestel direct

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Hypervenom Phantom II
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply