Nike Hypervenom Phantom II TechCraft

In maart lanceert de tweede Nike Tech Craft Pack. Herinnert u zich de vorige Nike Tech Craft voetbalschoenen nog? Wij nemen in deze blog de zwart met witte Nike Hypervenom Phantom II onder de loep. Benieuwd? Lees snel verder!

Zwart met Witte Nike Hypervenom II

Deze zwart met witte Nike Hypervenom Phantom II met sokje worden gegarandeerd een échte hit! Niet alleen deze Hypervenom voetbalschoenen zullen goed aanslaan bij menig voetballiefhebber.

Ook de Magista, Tiempo én Mercurial mogen er zeker wezen!

Onderstaand zie je Nike Hypervenoms voor maart 2016!

Zwart met Witte Nike Hypervenom 2

Zwart met Witte Nike Hypervenom II

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De derde Nike Hypervenoms Tech Craft bevat de kleuren wit en zwart. De zool van de voetbalschoen is totaal zwart en het witte Nike teken is omringd door een zwarte rand.

Het sokje van de Nike Phantom zal zwart zijn. Ook bij de Phelon II zal het bovenvlak ook zwart zijn.

Tech Craft Voetbalschoenen in alle soorten en maten

De Tech Craft voetbalschoenen zijn te koop voor onderstaande type gras:

  • FG – normaal gras
  • AG – kunstgras
  • SG – zacht gras

De voetbalschoenen zijn niet alleen te koop in de luxe uitvoering. De duurste uitvoering van de voetbalschoen zal rond de € 275 gaan kosten.

De kinderuitvoering zal met sokje rond de 150 euro gaan kosten en zonder sokje is de zwart met witte voetbalschoen al te koop vanaf 49,99 bij de bekende voetbalwinkels online.

Totaal overzicht prijsklasse Nike Hypervenom Tech:

Maat 28 – 38 

Zonder sokje: 49,99 en 69,99

Met sokje: 149,99

Volwassen maat 38,5 +

Zonder sokje: 79,99

Met sokje: € 275

Welke spelers dragen de Tech Craft voetbalschoenen?

De Tech Craft voetbalschoenen zullen door diverse voetballers gedragen gaan worden. Één van de top spelers is Alexis Sanchez. De top spits van Arsenal FC en oud spits van FC Barcelona zal in maart zijn schoenen verwisselen voor deze witte Tech Crafts. Deze voetbalschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor dodelijke aanvallers.

Kijk maar een naar onderstaand lijstje voetballers, een voor een superieure spitsen!

  • Cavani
  • Alexis Sanchez
  • Cocuelin (Arsenal)
  • Klaassen
  • Sako (Crystal Palace)
  • Bazoer (Ajax)
  • Blaise Matuidi

Al met al gevaarlijke voetballers die met de Nike Tech Craft schoenen aan de haal gaan. Ben jij er één van? Laat in een reactie weten wat jouw favoriete voetbalschoen is!

Alexis Sanchez tech craft

Alexis Sanchéz in actie vorig jaar als Tech Craft speler.

Contact opnemen voor meer informatie

Wil je meer weten over de Nike Tech Craft Voetbalschoenen of heb je algemene vragen over voetbalschoenen? Neem dan contact op met de redactie van CR7Voetbalschoenen.nl. Je kunt ons bereiken via de mail info [at] CR7Voetbalschoenen.nl.

Uiteraard zijn ook te volgen via social media. Dagelijks delen wij de nieuwste foto’s van voetbalschoenen op ons Instagram account. Houd ook onze Facebook pagina in de gaten, welke je onder aan de website direct kunt ‘liken’.

Met fantastische win acties en leuke foto’s houden wij wekelijks onze volgers op de hoogte van de laatste nieuwtjes op voetbalschoenen gebied!

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Tech Craft II wit/zwart
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply