Nike Hypervenom Phantom Brons

Deze Nike Hypervenom Phantom bronze uitvoering zijn vanaf half december te koop bij de bekende voetbalshops. Bekijk de voetbalschoenen met sok voor een totaaloverzicht. Het bronze tijdperk is terug op aarde. Lees snel verder.

Nike hypervenom phantom brons

 

Bronze Nike Phantom Voetbalschoenen met sok

Zoals gezegd zullen deze Nikes halverwege december te koop zijn. Met deze schoenen zal jij in de voetsporen treden van spelers als Robert Lewandowski, Aubameyang, Thiago Alcantara en de ster van PSG, Cavani. Dit is de hoge versie van de voetbalschoenen. De lage versie zal genoemd worden naar de Nike Hypervenom Phinish, welke in dit blog is behandeld.

Deze voetbalschoen is ontwikkeld voor de donkere dagen voor kerst, oftewel: voor de koude winterdagen die eraan zitten te komen. Deze Metallic Rood of Brons kleurige voetbalschoenen kent een klein wit detail om het Nike teken heen. Wat erg opvallend is aan deze schoen is de groene gloed onder aan de noppen. Welke helaas op de foto niet zichtbaar. Vanaf midden december kunt u hier meer foto’s vinden.

Deze bronze variant is vergelijkbaar met de nieuwste nike voetbalschoenen 2015-2016. In deze blog schreven wij over de nieuwste voetbalschoenen die het seizoen 2015 zou kennen. Inmiddels wordt er met de voetbalschoenen kalender elke voetbalschoen onder de loep genomen.

De bronze Nike Phantom met sokje zal rond de €275,- gaan kosten en zal goedkoper zijn voor kinderen. Het is echter nog maar de vraag of Nike ook een kinderversie lanceert. Wat zeker is, is dat zij dat wel hebben gedaan bij de Cristiano Ronaldo versie en Neymar Junior. Laatstgenoemde kent ook een versie mét sok voor kids.

Bekijk de lage variant, de Hypervenom Phinish hier.

Wat vindt jij van onderstaande Bronze Voetbalschoenen?

Nike hypervenom phantom brons

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Phantom Bronze Voetbalschoen
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply