Nike Collectie 2015

Nike lanceert nieuwe Lente collectie Nike

Jij gaat helemaal hip de lente in! Althans als het aan Nike ligt. Nike heeft kort geleden de nieuwste lente Nike collectie wereldkundig gemaakt!

Zo hebben de Nike Hypervenoms, Magista, Mercurials en Tiempo een nieuw kleurtje gekregen van de voetbalschoenengigant. Met deze kleuren val jij gegarandeerd op bij jouw voetbalclub. Durf jij het wel aan om zo modieus op het veld te staan. Net zoals Adidas had Nike goed de slogan ”The will be Haters” kunnen gebruiken.

Nieuwe Lente Nike Collectie 2015

Deze nieuwe collectie valt vooral op door zijn oogstrelende en ‘eye-catching’ ontwerp! Nike dat afgelopen zomer bij het WK al veel aandacht kreeg met de nieuwe collectie blijft dus doorgaan met het toevoegen van opvallende kleuren aan haar voetbalschoenen.

In de V.S. waren alle schoenen al te koop v.a. 5 februari j.l. Vanaf maart kom je steeds vaker deze schoenen in Nederland en dus ook andere landen van Europa tegen. Wil jij ze ook hebben en de beslissende fase in de competitie afronden met spetterende voetbalschoenen bekijk dan even onze webwinkel. Wij bieden meer dan 1000 verschillende voetbalschoenen

Outlet

Zo bieden wij naast de allernieuwste schoenen ook voetbalschoenen aan in onze outlet. Zo zijn alle topmerken voor een mooie prijs te koop! Zo blijven deze schoenen betaalbaar voor iedereen en vindt u bij ons ook schoenen voor Kids. Boven de €75,- leveren wij uw producten direct gratis aan huis. Ervaring leert dat er binnen 48 uur geleverd wordt.

Heeft u ook zoveel zin in de zomercollectie van Nike en Adidas? Wij kunnen niet wachten op de nieuwe collectie zodat wij in de voorbereiding in augustus weer op de aller-allernieuwste Nike voetbalschoenen staan.

Social Media

Wil je  op de hoogte blijven van de nieuwste producten? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en volg (en deel) ons op Facebook.

Wij zijn een Like & Deel actie begonnen. Hierbij maak je kans op Voetbalschoenen na keuze!

Wat moet je doen?

Like onze Pagina op Facebook en volg onze berichten.

Team CR7 Voetbalschoenen

Nike collectie

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
CR7 Voetbalschoenen
Beoordeling
51star1star1star1star1star