Nieuwste Nike Voetbalschoenen 2016

De nieuwste Nike Voetbalschoenen 2016 zijn alweer aan de beurt. Het jaar 2015 zit er (bijna) op, tijd om de nieuwste én spectaculairste voetbalschoenen voor het 2e gedeelte van het seizoen 2015-2016 te presenteren. Bekijk ook dé Voetbalschoenen Kalender 2015-2016.

De Nieuwste Voetbalschoenen 2016 van Nike

Vorig jaar werden de voetbalschoenen met sok gepresenteerd door Nike. Deze ontzettend populaire voetbalschoenen zullen ook terug te zien zijn in 2016. De Mercurial, Magista én Hypervenoms van deze wereld gaan weer hoge ogen gooien. Voetballers als Neymar, Cristiano Ronaldo, Lewandowski en Zlatan Ibrahimovic gaan strijden om de prijzen met onderstaande voetbalschoenen.

Nike Mercurial Voetbalschoenen 2016

Deze Oranje Mercurial voetbalschoenen worden verwacht omstreeks februari 2016. Nike lijkt te moeten denken ‘never change a winning team’ want deze Mercurial voetbalschoenen zijn weer zó ontzettend strak dat je bijna niet om ze heen kan. Wat een geweldige schoenen blijven dit toch, durf jij de oranje kleurencombinatie aan? Of deze voetbalschoenen ook met een sokje worden uitgebracht is tot op heden niet bekend. Zodra wij dat weten, ben jij de eerste die het weet!

Bestellen kan vanaf eind februari hier.

Nike Mercurial Vapor X Oranje 2016

Nike Magista Voetbalschoenen 2016

Over opvallende kleuren gesproken! Met deze Paarse, licht blauwe, turquoise voetbalschoenen val je zeker op! Wij vinden deze combinatie erg gewaagd! Ben jij geen fan van deze kleurencombinatie? Probeer dan zelf eens jouw eigen kleuren samen te stellen. Ontwerp je eigen Voetbalschoenen!

Nike Magista Voetbalschoenen 2016

Nike Hypervenom Voetbalschoenen 2016

Deze groene glowing voetbalschoenen zullen Nederland en België flink laten beven. Eerder zagen we o.a. bij de nieuwste voetbalschoenen van Neymar in 2015 de aparte strepen en effecten terug op de oranje voetbalschoenen. Deze waren ongekend populair en niet voor niets binnen no-time uitverkocht! Wij zijn benieuwd of deze voetbalschoenen net zo populair gaan worden als zijn voorganger!

Nike Hypervenom 2016 Voetbalschoenen

Wat vinden jullie van de aankomende aanstaande Nike voetbalschoenen voor 2016?

De Nieuwste Voetbalschoenen 2016 van adidas

Eerder publiceerden wij dat adidas in 2016 een voetbalschoen met sokje op de markt gaat brengen. Hiermee zal de strijd tussen de twee giganten Nike én Adidas nog heviger gaan worden. Gaat dit betekenen dat de prijs met sok van Nike omlaag zal gaan of gaat adidas net zo hoog inzetten? Het wordt een spannende maar ook zeker interessante ontwikkeling in voetbalschoenenland.

Binnenkort lanceren we nieuwste en meest opvallende lijs met adidas voetbalschoenen voor het jaar 2016.

Laat in een reactie weten welke voetbalschoen jouw favoriet is?

Ps: Als het je nog niet is opgevallen ;-) FootyHeadlines, onze Engelse collega’s leverden ons het beeldmateria

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nieuwste Nike Voetbalschoenen 2016
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply