Nieuwe Voetbalschoenen najaar 2015

De nieuwste voetbalschoenen voor dit najaar 2015. Begin de herfst met deze unieke Nike voetbalschoenen.

Nike Electro Flare Pack

Nike lanceert dus haar nieuwste set voetbalschoenen. Speciaal ontworpen voor de herfst. In het Engels gaan deze voetbalschoenen officieel de boeken in als ‘The Nike Electro Flare Pack‘. Bestellen kan bij o.a. Voetbalshop, Unisportstore en Voetbal-Geest.

Nieuwe voetbalschoenen najaar 2015

De voetbalschoenen voor de herfst zijn weer ‘ouderswets’ en dus traditioneel zwart gekleurd in combinatie met de herfstachtige kleur paars. Om een gaaf element aan de voetbalschoen toe te voegen zijn er stippels op de voetbalschoenen te vinden, wat wel tot een erg opvallende schoen leidt.  Deze schoenen kosten met sokje voor volwassenen € 300 euro. Zonder sokje zijn de schoenen aanzienlijk goedkoper, klik op de afbeelding voor een totaaloverzicht of ga naar onze ‘Nieuwe Voetbalschoenen‘ pagina.

Nieuwe voetbalschoenen Nike najaar 2015

Herfstvoetbalschoenen 2015

Eerder schreven wij over de nieuwste voetbalschoenen voor het seizoen 2015-2016. Echter is dit artikel dit een beetje verouderd, aangezien wij niet in de toekomst kunnen kijken.Om deze reden schrijven wij wekelijks blogs met de laatste nieuwtjes! Blijf ons dus volgen voor de laatste nieuwtjes op voetbalschoenen gebied!

Ook voor de nieuwste trainingspakken van 2015-2016 ben jij bij CR7Voetbalschoenen.nl aan het juiste adres. Binnenkort een nieuwe update in voetbalschoenenland, de nieuwste Cristiano Ronaldo Superfly’s komen uit!

Check de nieuwste voetbalschoenen voor dit najaar in onderstaand filmpje

Review
Review Datum
Reviewed Item
Herfst Voetbalschoenen Nike 2015
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply