Nieuwe Nike Tiempo 6 Voetbalschoenen

De Nieuwe Nike Tiempo 6 Voetbalschoenen zullen deze week, wat eerder dan normaal gelanceerd worden bij de bekende grote voetbalwinkels. Wij nemen ze alvast voor je onder de loep! Lees snel verder!

De Nieuwste Nike Tiempo 6 Voetbalschoenen

Deze nieuwste versie van de Nike Tiempo zijn vandaag officieel gelanceerd. Voetballers als Sergio Ramos van Real Madrid, Gerard Pique van F.C. Barcelona en Andrea Pirlo, de oud-vedette van o.a. Juventus zullen deze legendarische witte voetbalschoenen gaan dragen. Je kunt wel stellen dat deze schoenen dus écht zijn weggelegd voor vedettes. Zie jij jezelf er al op lopen?

Nike Tiempo Legend 6 Voetbalschoenen

Deze nieuwe witte Nike Tiempo Legens combineren de pure witte body met een zwart Nike teken welke opvalt door de oranje achtige gloed om het Nike logo heen. Op deze manier zorgt deze schoen voor een zeer elegante modern uiterlijk.

Ook de achterkant van de schoen laat niets aan het toeval over. Wat een prachtige schoen is dit zeg. Op de voor het grootste gedeelte zwarte hiel staat groot Nike Tiempo geschreven en ook het Nike teken loopt door tot over de hiel van de schoen. Dit geeft de schoen zo enorm veel stijl mee dat je er bijna niet omheen kunt. Niet gek dus dat ondere Pirlo zijn pasjes met de schoenen gaat strooien.

Nike Tiempo Legend 6 Voetbalschoenen 2016

Vanaf 1 december zul je deze schoenen kunnen kopen bij bijvoorbeeld Voetbalshop voor de marktprijs van om en nabij de 200 euro. Wij hopen van harte dat er ook een goedkopere versie uitkomt van deze stoere voetbalschoen. Hoogstwaarschijnlijk zal Nike deze lanceren tegen een marktprijs onder de 100 euro. Hier is het nog even op wachten.

Volg ons op social media (www.Facebook.com/CR7Voetbalschoenen) en op ons Instagram account @CR7webshop en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes op voetbalschoenen gebied.

Meer weten? Mail dan naar Info@CR7Voetbalschoenen.nl of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk ook onze Voetbalschoenen met Sok of de voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo.

Laat in een reactie weten wat jij van de Nike Tiempo Legend 6 vind!

 

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nike Tiempo Legend 6
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply