New Balance Voetbalschoenen 2015-2016

De Nieuwste New Balance Voetbalschoenen 2015-2016 vind je hieronder. Wij informeerden eerder al over de Paarse Furon voetbalschoenen van NB. Deze keer is het de beurt aan de New Balance Visaro.

New Balance Visaro/Furon 2015-2016

Met de sponsoring op het magische shirt van Liverpool vestigde New Balance zich definitief in de voetbalwereld. Inmiddels is de nieuwe voetbalproducent hard bezig om de wereld te veroveren. Met deze Visaro voetbalschoenen doet NB weer een schepje erbovenop. Anders dan de paarse Furon’s zijn de Visaro’s wat degelijker en vallen deze minder op.

New Balance Visaro voetbalschoenen

Deze Navy blauwe voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Aaron Ramsey van Arsenal. Wil je toch wat meer opvallen dan raden we nieuwste Under Armour Voetbalschoenen van Memphis aan. Wat een rode knallers zijn dat!

Niet alleen New Balance ontwikkeld het hele jaar door nieuwe voetbalschoenen. O.a. de Nieuwste Voetbalschoenen van Nike 2015-2016 en de Adidas Voetbalschoenen 2016 staan bij de Meest Verkochte voetbalschoenen voor dit seizoen!

Ben jij er nog niet zeker van welke voetbalschoenen jij gaat halen of ben je je gewoon aan het oriënteren? Wellicht helpt onze Voetbalschoenenschoenen kalender je een beetje op weg!

Sta jij open voor New Balance?

Laat in een reactie weten wat jij vindt van de nieuwste New Balance Voetbalschoenen. Ben jij traditioneel en kies je bijvoorbeeld voor adidas? Of ben jij een echte Killer op het veld en sla jij toe met de kleurrijke Nike voetbalschoenen van dit seizoen. Kies jij bijvoorbeeld voor de voetbalschoenen met sok omdat jij het verschilt wilt maken op het voetbalveld?

Misschien ben jij wel de Columbus van het voetbal? Dan trek jij de nieuwste NB voetbalschoenen aan. Jij bent sowieso anders dan al die anderen. Of heb jij de New Balance Voetbalschoenen al veel gezien op het vel?

Laat het ons hieronder weten of op de Facebook pagina van CR7Voetbalschoenen!

Overtuigd? Klik op de afbeelding om direct te shoppen!

3

New Balance Furon/VisaroZwart/Wit 2015-2016

Alsof het allemaal niet genoeg is brengt New Balance ook een voetbalschoenen op de markt voor de mensen die alleen maar zwart/wit denken. Althans, zwart óf wit. Welke kies jij?

New Balance visaro zwart en wit 2015 2016

Review
Review Datum
Reviewed Item
New Balance Visaro Voetbalschoenen
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply