Messi 15.1 Voetbalschoenen

De Nieuwste Voetbalschoenen van Messi, zijn door Adidas de ”Messi 15.1 Voetbalschoenen’ genoemd. In navolging van de nieuwe Messi voetbalschoenen heeft Adidas ditmaal een wit met blauwe variant uitgebracht voor de fenomenale dribbelaar uit Argentinië.

Messi 15.1 Voetbalschoenen

Messi 15.1 Voetbalschoenen kopen

Wat is er bijzonder aan de 15.1 ‘s van Lionel Messi?

Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor de échte dribbelaars onder ons. De Nieuwste voetbalschoenen van Lionel Messi zijn te koop in zowel ag en fg voetbalschoenen waardoor men kan spelen op zowel kunstgras als- normaal gras. De Messi 15.1 Voetbalschoenen Wit met blauw bevatten de zogenaamde ‘Messi Touch’. Dit betekent dat de scheon een X-ray oppervla heeft waardoor de bal bij de schoen aan een touwtje hangt.

The Upper zorgt ervoor dat de voetbalschoen van Messi een perfecte ligging heeft op alle velden, waardoor je kan spelen op alle soort ondergronden.

Messi Voetbalschoen met een unieke pasvorm

Met de Messi Frame heb je als een ware een kooi om je voet. Door de veters strak aan te trekken zal het zijn alsof de schoen je als gegoten zit waardoor de schoen perfect aansluit rondom je enkel en wreef. Hierdoor wint de schoen enorm aan stabiliteit wat natuurlijk zeer belangrijk is voor jouw dribbels! Niet alleen voelt de schoen direct vertrouwt aan, ook geeft deze schoen jou een zelfvertrouwen waar je U tegen zegt.

Zoals wij al eerder hebben vermeld is de zool van de schoen geschikt voor zowel kunstgras als het spelen op een drassig veld. Met de nieuwste 15.1 voetbalschoenen van Messi is succes gegarandeerd. Durf jij het aan?

De voetbalschoenen van Messi zijn in kindermaten al te bestellen vanaf 39,99 oplopend tot 199,99 voor de heren.

Wij geven je een kort overzicht waar je schoenen het goedkoopste kunt aanschaffen:

Kids tot maat 38: 40 euro bij Unisportstore of Voetbalshop

Volwassen maten te koop via bovenstaande links vanaf: 69,99!

Bekijk onderstaand filmpje voor een sfeerimpressie van de Lionel Messi 15.1 Voetbalschoenen.

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Messi 15.1 Voetbalschoenen
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply