Memphis Voetbalschoenen 2015-2016

Memphis is populair en laat zich steeds meer gelden bij het Manchester United van Louis van Gaal. Sommigen zeggen dat Memphis, ook wel Depay genoemd, de nieuwe Cristiano Ronaldo is. Maar op welke voetbalschoenen voetbalt Memphis eigenlijk bij zijn club Manchester United?

De Voetbalschoenen van Memphis seizoen 2015/2016

Under Armour presenteert de nieuwste voetbalschoenen van Memphis Depay. Wat een prachtige schoen, de mooie rode gloed gecombineerd met de witte hiel. De naam van de schoen loopt diagonaal vanaf de hiel naar voren. De Speedform voetbalschoenen van Memphis Depay kun je vanaf 1 november hier Goedkoop bestellen.

 

Nieuwe Memphis Voetbalschoenen 2016

Rode Lichtgewicht Voetbalschoenen van Memphis

De rode voetbalschoenen van Under Armour voor Memphis zijn extreem licht.Met een gewicht van slechts 209 gram zal je werkelijk spelen als een raket op het voetbalveld, verdedigers zullen van goede huizen moeten komen willen ze jou kunnen stoppen.Vooral de zool van de voetbalschoen voelt erg licht aan en is speciaal ontwikkeld zodat jij snel weg kunt draaien bij je tegenstander. Niet gek natuurlijk, daar waar we Memphis allemaal kennen van zijn explosieve actie naar binnen en zijn verwoestende schot.

Liefhebbers van de voetbalschoenen van Memphis Depay zullen wel de portemonnee moeten trekken, voor minder dan 169,99 gaan deze schoenen niet over de toonbank. Maar goed: Je loopt dan wel op kei gave kicksen die meteen opvallen!

Memphis zal het seizoen 2015-2016 ingaan met deze rode voetbalschoenen, welke natuurlijk fantastisch kleuren bij het magische voetbalshirt van Manchester United 2015-2016.

Naar verwachting komen de voetbalschoenen van Memphis in zowel ag en fg uit. Voor liefhebbers van mooie schoenen zal de keuze er dus niet gemakkelijker op woorden, daar waar deze schoenen ongeveer de winkel in gaan als de nieuwste voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo.

Nieuwe Memphis Voetbalschoenen 2016

Laat in een reactie weten wat jij van de Rode ‘Speedforms’ vindt!

Wij stellen het altijd op prijs als je laat weten wat je van de nieuwste voetbalschoenen vindt! Ben jij fan van rode voetbalschoenen of ga jij liever voor de natuurlijke zwarte voetbalschoen? Kun je kiezen dan biedt een roze voetbalschoenen van Nike misschien als alternatief, of ontwerp jij liever je eigen voetbalschoen?

Bekijk hier hoe het allemaal is begonnen met Memphis Depay!

Review
Review Datum
Reviewed Item
Memphis Under Armour 2015-2016
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply