Goedkope Kunstgras voetbalschoenen

In Nederland wordt er steeds vaker gespeeld op kunstgrasvelden. Dit is een reden geweest voor Nike, Adidas en andere voetbalschoen producenten om hier hun modellen op aan te passen. Wij bieden u goedkope kunstgras voetbalschoenen!

Goedkope kunstgras voetbalschoenengoedkope Kunstgras voetbalschoenen

Wij bieden u meer dan honderd verschillende kunstgras voetbalschoenen. Waar moet u op letten bij het kopen van kunstgras voetbalschoenen? Er zijn twee soorten voetbalschoenen, AG of FG. Het verschilĀ hiertussen wordt uitgelegd op de AG of FG pagina.

Kunstgras voetbalschoenen worden aangeduid met de volgende benaming. AG. Dit staat voor Artificial Ground, vrij vertaald naar het Nederlands;Ā kunstgras ondergrond. In onze webwinkel bieden wij allerlei soorten voetbalschoenen aan. Zo hebben wij naast de AG Voetbalschoenen ook FG Voetbalschoenen, dit zijn schoenen die gemaakt zijn voor de ouderwetse ondergrond, normaal gras. Deze schoenen hebben een hogere en stevige neus waardoor slijtage wordt voorkomen, ideaal als u of uw zoon veel op kunstgras voetbalt.

Daarnaast zijn er ook zaalvoetbalschoenen te koop in onze webwinkel. Ons gehele assortiment is verkrijgbaar in AG of FG Voetbalschoenen, Indoor of in de Outlet.

Al onze voetbalschoenen zijn te koop in de kids store. Dit zijn schoenen voor de junioren onder ons.

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Kunstgras voetbalschoenen
Beoordeling
51star1star1star1star1star