FIFA 16 Bestellen

Alle liefhebbers van FIFA kunnen opgelucht ademhalen. Een geweldige actie van Bol.com geeft je nú 14% korting!

Fifa 16 Bestellen met 10 euro korting!

Het is vanaf vandaag mogelijk om FIFA 16 online te bestellen bij Bol.com. Niet alleen bespaard u 14% op de nieuwste Voetbalgame van EA Sports, ook hoeft u niet langer te wachten of tegen een leeg schap in de Intertoys aan te lopen. Bestel je Fifa 16 direct bij Bol.com en u zult profiteren van een aantal voordelen. Wij hebben deze voor het gemak even voor u opgesteld:

  • 24 september ligt FIFA 16 bij jou in de Brievenbus
  • Gratis Verzending!
  • Pre-Order en ontvang 15 Goud-FUT pakjes!
  • Voetbal International Magazine voor 4 weken gratis

Fifa 16 bestellen

Fifa 16 Bestellen

Wat is er nieuw bij FIFA 16 t.o.v. van FIFA 15?

Dit jaar heeft de maker van het leukste voetbalspel ter wereld gezorgd voor een nog mooie voetbalervaring. Nieuwe tricks in het veld én nieuwe en grote voetbalstadions zijn nog gedetailleerder uitgewerkt!

De verdedigers bij FIFA hebben extra ruimte gekregen om zich te bewegen waardoor je nog makkelijker je tegenstanders zult afstoppen als hij je probeer te pesten met één van de 25 de nieuwste tricks!

Samenwerken is het sleutelwoord in de nieuwste FIFA. Het positiespel is verbeterd en teamwork is dus belangrijker dan ooit tevoren. Daarnaast zul je strakkere voorzetten kunnen geven waardoor jij je spits met een scherpe bal 1-op-1 voor de keeper zet.

Je zult je creativiteit nodig hebben als je de nieuwste FIFA gaat bestellen. Met nieuwe schijnbewegingen ben jij de tegenstander te vroeg af.

Vrouwenteams in FIFA 16

Dit jaar verschijnen in FIFA 16 voor het eerst een aantal vrouwenteams, welgeteld 12. Helaas is Nederland hier nog niet aan toegevoegd, mogelijk worden deze met een update later toegevoegd of verschijnen deze in FIFA 17. Laten we het hopen!

CR7 in FIFA 16

Eerder al berichtte wij jullie erover dat CR7 in FIFA 16 slechts 1 puntje minder is dan Messi. Met een score van 93, zal Cristiano Ronaldo weer een geliefde speler zijn in FIFA Ultimate team.

 

FIFA 16 Bestellen - CR7

FIFA 16 Bestellen doe je bij Bol.com nú met 14% korting! (xbox)

FIFA 16 Bestellen doe je bij Bol.com Nú met 14% korting (PS4)

Bekijk de Trailer van FIFA 16!

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in! Zien we jou binnekort online?
fifa 16 bestellen

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Fifa 16 Bestellen!
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply