De Nieuwste Winter Voetbalschoenen 2016

De nieuwste winter voetbalschoenen 2016 zijn alweer bijna in aantocht. Ondanks dat de sneeuw nog ver te zoeken is en zelfs in Frankrijk en Oostenrijk op de pistes meer groen dat wit te zien is, lanceren Nike en Adidas, precies volgens de voetbalschoenen kalender, haar nieuwste winter voetbalschoenen voor 2016.

Nike Voetbalschoenen voor Vrouwen Wintercollectie

Eerder publiceerde wij al een blog vrouwen voetbalschoenen 2016. In deze blog werd duidelijk dat de vrouwen collectie met sok  uitgebracht werd in januari 2016. Nu is die tijd eindelijk gekomen. Onderstaand zie je de nieuwste voetbalschoenen voor vrouwen in de winter 2016.

Deze opvallende verschijningen zullen ontzettend zijn onder de vrouwelijke voetballers welke eindelijk weer een eigen collectie krijgen na de zomercollectie van het WK in Canada.

Wat voor cijfer geef jij deze voetbalschoenen op een schaal van 1 tot 10? – Laat het weten in een reactie

Voetbalschoenen met sok vrouwen 2016

Winter Voetbalschoenen Adidas 2016

In januari 2016 lanceert Adidas de nieuwste voetbalschoenen voor Lionel Messi. De grootste concurrent van Cristiano Ronaldo zal na de ‘winterstop’ het veld betreden met wit/zilveren voetbalschoenen. Onderstaand een foto van FootyHeadlines, welke altijd als eerste de foto’s beschikbaar hebben.

Je kunt de Witte Voetbalschoenen van Lionel Messi hier bestellen.
Winter voetbalschoenen messi 2016

Daarnaast lanceert adidas net als Nike voetbalschoenen voor vrouwen,  of dames. Deze vrouwenvoetbalschoenen van adidas zullen te koop zijn begin januari bij de bekende voetbalwinkels. Je kunt natuurlijk ook altijd deze website in de gaten houden, wij vernieuwen regelmatig al het aanbod van de grootste voetbalshops in de BeNeLux.

Deze nieuwe witte Adidas x 2016 voor dames zijn echte Adidas X-voetbalschoenen. Waar eerdere voetbalschoenen een degelijke kleur meekregen van adidas zijn deze X voetbalschoenen erg opvallend door het kleurgebruik van de rode veters, en de turquoise kleurende zijkant van de voetbalschoen.

Wat een ontzettend frisse voetbalschoen! Op de achterkant van de voetbalschoen staat het bekende adidas logo afgebeeld. Het opvallende design van de schoen is doorgetrokken naar de noppen van de voetbalschoen.

Meer zien? Bekijk hier alle adidas voetbalschoenen.

Vrouwen voetbalschoenen adidas 2016

Wil je meer zien? Bekijk dan de voetbalschoenen kalender voor alle aanstaande voetbalschoenen in 2016. Daarnaast publiceren wij dagelijks het laatste nieuws op onze social media kanalen en geven wij actiecodes weg voor flinke kortingen op bijvoorbeeld de nieuwste voetbalschoenen met sok.

Wil je standaard korting? Bekijk dan de voetbalschoenen sale, daar slaag jij natuurlijk altijd voor de laagste prijs!

Laat in een reactie weten wat jij van de nieuwste Winter voetbalschoenen 2016 vindt!

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Winter Voetbalschoenen 2016
Beoordeling
51star1star1star1star1star

2 Comments

  1. Mouad december 28, 2015
  2. admin januari 5, 2016

Leave a Reply