De Nieuwste Voetbalshirts EK 2016

De nieuwste voetbalshirts voor het EK 2016 vind je terug in deze blog. Direct shoppen? Bekijk hier de prachtige ek shirts voor 2016.

Klassieke retro style Voetbalshirts EK 2016

Helaas doet ons eigen kikkerlandje niet mee aan het EK 2016. De mannen van Danny Blind en eerder Guus Hiddink hebben een wan prestatie geleverd van jewelste! Gelukkig hebben we een troost. Onze Zuiderburen, België, gaan wel gewoon naar het EK. Dat doen zij niet zomaar, met dit unieke tenue wat gebaseerd is op het ‘fietsland’ België. Wat vindt jij van dit unieke ontwerp?

Wieler- voetbaltenue van België

Nieuwe Voetbalshirts EK 2016

EK Shirt Spanje 2016

Uiteraard zal de schrik van Nederland, Spanje ook gewoon deelnemen aan het EK 2016. Zij zullen het veld gaan betreden met deze unieke retro shirtjes. Laat in een reactie weten wat jouw favoriet is? Zal jij ondanks het verleden dit shirt van Spanje gewoon dragen? Wij wel! Want wat is hij ontzettend gaaf!

ek shirt spanje 2016

EK Shirt 2016 Duitsland

Ook onze Oosterburen zijn erbij. Ach, wie eigenlijk niet? Sinds er 24 landen mogen meedoen aan het EK in Frankrijk deze zomer, zullen er meer landen dan ooit meedoen. Duitsland zal om de cup gaan strijden in dit klassieke Duitse voetbalshirt. Al met al kunnen we wel stellen dat ze voetbalshirts voor het EK 2016 ontzettend gaaf zijn.

EK Shirt Duitsland 2016

EK Shirt Italië 2016

Ook de gekke pizzabakkers zullen dit jaar weer meestrijden om het eremetaal. Of de vedette Pirlo nog op zal draven is zeer de vraag. Hopelijk keert hij terug bij onze Italiaanse vrienden als hij onderstaand shirt heeft gezien. Één ding is in ieder geval wel zeker, Gianluigi Buffon zal ‘gewoon’ het doel gaan verdedigen op het EK. Wat een geweldenaar is dat zeg. Waren alle voetballers van tegenwoordig maar zo’n op en top sportman.

Ek shirt Italie 2016

Ben jij niet op zoek naar shirtjes van landen maar van clubs? Bekijk de nieuwste voetbalshirts 2015-2016.

Laat in een reactie weten wat jouw favoriet is!

Review
Review Datum
Reviewed Item
Voetbalshirtjes EK 2016
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply