De nieuwste voetbalschoenen van 2015

De nieuwste voetbalschoenen van 2015 vindt u op CR7voetbalschoenen.nl!

De nieuwste voetbalschoenen van 2015

In deze blog informeer ik u graag over de nieuwste voetbalschoenen van 2015. Om deze blog zo overzichtelijk mogelijk te houden heb ik een indeling gemaakt. Op deze manier kunt u makkelijk ‘scrollen’ naar de sectie wat u interessant vindt.

Inhoud

  1. Nieuwste Trends op voetbalschoenen gebied.
  2. De voetbalschoenen Check – Altijd de laagste prijs voor jouw nieuwste voetbalschoenen
  3. Welke soorten voetbalschoenen zijn er?

1. Nieuwste trends op voetbalschoenen gebied

Waar de grote jongens zoals Nike, Adidas en Puma erg overeenkomsten tonen zijn toch wel de kleurrijke voetbalschoenen. Daar waar Nike dit voorjaar de ‘Nike Intense Heat Pack‘ heeft gelanceerd, introduceerde Adidas dit jaar de F50 voetbalschoenen in diverse opvallende kleuren. Ondanks deze opvallende kleuren hebben zij ook gedacht aan de personen die liever wat minder opvallen door hun voetbalschoenen en ‘ouderwets’ op de zwarte classics spelen. Zo kun je toch spelen op normale zwarte voetbalschoenen, waardoor Nike, Adidas en Puma niemand te kort doet.

Daarnaast hebben deze voetbalschoenenfabrikanten nog een appeltje met elkaar te schillen. Zij zijn dit jaar aan het strijden wie de lichtste voetbalschoen ter wereld kan produceren. Op dit moment van schrijven (14-4-2015) heeft Adidas één dag geleden, de allernieuwste, allerlichtste voetbalschoenen ontwikkeld. De Adidas Crazylight 99G. De naam verklapt het al, een schoen die historie schrijft door minder te wegen dan 100 gram. Hiermee lijkt Adidas de eerste slag gewonnen te hebben. Nu is het wachten op een antwoord van de Nike fabriek.

2. De voetbalschoenen Check!

We willen allemaal de nieuwste voetbalschoenen van 2015. Echter betaal je in de winkel tegenwoordig al veel meer dan dat je dat tegenwoordig online doet. Met de voetbalschoenen Check doe je gratis een check bij ons. Wij kijken dan bij onze partners in het assortiment en bieden u de voetbalschoenen aan voor de laagste prijs. Hierdoor doet u niet alleen een gratis aanvraag, ook bespaart u hiermee bij sommige schoenen wel tientallen euro’s. Twijfel daarom niet langer en vraag via de Voetbalschoenen Check pagina waar u uw nieuwste voetbalschoenen van 2015 voor de laagste prijs kunt kopen.

3. Welke voetbalschoenen zijn er?

Daar waar men vroeger enkel en alleen, zwarte voetbalschoenen had voor op het gras, is dat inmiddels wel anders. Zo zijn er tegenwoordig naast alle felle kleuren ook verschillende soort schoenen te koop. Hiermee kan het lastig zijn om te bepalen welke schoen het beste voor u geschikt is. Achter elke voetbalschoen staat tegenwoordig FG, AG, of SG.

We beginnen met de FG voetbalschoenen. Dit zijn de meest ‘allround’ voetbalschoenen. FG is de afkorting van Firm Ground, wat weer de Engelse benaming is voor Medium tot Hard zacht gras.

Daarnaast bestaat er ook het type model SG. Dit staat voor Soft Ground, wat betekent dat deze schoenen geschikt zijn voor zachte ondergrond. Dus speel je veel op natte, drassige velden, bijvoorbeeld als het veel regent doe je er goed aan om deze voetbalschoenen aan te schaffen. Deze hebben langere noppen waardoor je minder snel weg zult glijden. Dit zijn vaak schoenen met ijzeren/stalen verwisselbare noppen.

De laatste voetbalschoen die wij vandaag bespreken zijn de AG voetbalschoenen. Artificial voetbalschoenen zijn voetbalschoenen die bedoelt zijn voor de kunstgras spelers onder ons. Speel je vaak op kunstgras, dan raden wij jou aan om de AG versie van de voetbalschoen te kopen. Dit is niet overstandig, daar waar FG en SG geen garantie hebben op slijtage door kunstgrasvelden.

Ben je er niet helemaal aan uit? Of twijfel je bijvoorbeeld over welke voetbalschoenen je nu moet halen doordat je op beide ondergronden speel? Neem contact met ons op via Info@CR7voetbalschoenen.nl of stel je vraag via onze Live Chat functie rechts onderaan op de website.

Zo zul jij niet in verlegenheid komen als jij de nieuwste voetbalschoenen van 2015 wilt gaan kopen!

Ben je een fan van Cristiano Ronaldo (ook wel CR7 genoemd) of van Lionel Messi? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

De nieuwste voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi in 2015!

We zijn er allemaal van overtuigd dat één van deze twee helden, de beste van de wereld is. Echter is de vraag voor velen nog steeds, wie? Dat laten wij vandaag in het midden, dit mag jij zelf beslissen. Wil jij spelen op de voetbalschoenen van jouw favoriet? Bekijk dan hieronder de nieuwste voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo of Lionel Messi van 2015.

Klik hier om de nieuwste schoenen van Cristiano Ronaldo  2015 te bekijken.

Klik hier om de schoenen van Lionel Messi 2015 te bekijken.

De nieuwste voetbalschoenen van 2015

Review
Review Datum
Reviewed Item
De Nieuwste voetbalschoenen van 2015
Beoordeling
51star1star1star1star1star