Waar de meeste voetballiefhebber geen rekening mee houden is het feit dat tegenwoordig bijna alle amateurverenigingen de beschikking hebben over een eigen kunstgrasveld. Bij het kopen van nieuwe voetbalschoenen wordt hier geen rekening mee gehouden. Doodzonde, als je het ons vraagt. Met FG voetbalschoenen heb je geen garantie als je schoenen kapotgaan door kunstgras,alles daarover lees je in het artikel Waarom Kunstgras Voetbalschoenen.

Wat zijn de Nieuwste Kunstgras Voetbalschoenen 2015-2016?

Er zijn de in juni een aantal nieuwe voetbalschoenen uitgekomen, zowel van Nike, Adidas of Puma. In dit artikel bespreken we nieuwste Nike en Adidas Kunstgras voetbalschoenen van seizoen 2015 én 2016.

Te beginnen bij de Nieuwste Nike Kunstgras Voetbalschoenen 2015-2016.

Nieuwste Nike Kunstgras Voetbalschoenen 2015-2016

Nieuwe Kunstgras Voetbalschoenen 2015-2016 - Nike

 

 

 

 

Onlangs presenteerde Nike haar Nieuwste Kunstgras Voetbalschoenen voor 2015-2016. Met de Nike Silver Storm Pack bewijst Nike wederom een kwaliteit schoen neer te zetten die absoluut in het ook springt, mede door de kleurdetails die aan de schoenen zijn toegevoegd.

Opvallend: Vanaf seizoen 2015-2016 kunnen ook kinderen voetballen met een voetbalschoen met Sokje. Kopen kan hier

Nieuwe Kunstgras Voetbalschoenen 2015-2016 - Nike Hypervenom

 

 

 

 

Niet alleen zijn de Nieuwste Voetbalschoenen te koop in het Blauw, of Oranje, er is een zelfde editie beschikbaar is het roze. Durf jij het aan?Belangrijk: Al deze schoenen zijn te koop met én zonder verhoging (sokje). Zowel in Kunstgras editie als in Gras (FG, SG) uitvoering.

Nieuwste Adidas Kunstgras Voetbalschoenen 2015-2016

Met de Adidas X én Ace editie neemt Adidas afscheid van een tijdperk, namelijk van die van de F50 en zijn vrienden, deze zijn allemaal in de uitverkoop. Hieronder zie je de Nieuwste Kunstgras Voetbalschoen van Adidas voor het seizoen 2015-2016, spelers als Mesüt Özil en Thomas Müller zullen komend seizoen gaan spelen op deze kicksen. Ben jij een echte controleur op het veld? Dan zijn de Nieuwste Adidas ACE Voetbalschoenen écht wat voor jou!

Nieuwe Kunstgras Voetbalschoenen 2015-2016 - Adidas Ace

 

 

 

 

 

De grote tegenhanger van de Adidas Ace voetbalschoenen zijn natuurlijk de Adidas X Voetbalschoenen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de meest wendbare spelers en die hun tegenstanders willen slopen op het veld. (figuurlijk) Ben jij behendig en doe je graag tricks op het veld, laat je graag de tegenstander jouw achterkant zien omdat je hem alweer voorbij bent? Dan passen de Adidas X Kunstgras voetbalschoenen écht bij jou.

Nieuwe Kunstgras Voetbalschoenen 2015-2016 - Adidas X

Review
Review Datum
Reviewed Item
Nieuwe Kunstgras Voetbalschoenen 2015-2016
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply