De nieuwste Hypervenom voetbalschoenen voor het jaar 2016. Benieuwd wat deze gaan kosten en waar je deze goedkoop kunt kopen? Bekijk hier de afbeeldingen Hypervenom voetbalschoenen met sokje én zonder sokje.

Hypervenom voetbalschoenen met sokje 2016

Nike Hypervenom 2016 Voetbalschoenen met sokje

Hieronder zie je de ingezoomde achterkant van de nieuwste Nike Hypervenom voetbalschoenen met zijn gedetailleerde Flyknit technologie. Deze speciale technologie zorgt ervoor dat je voetbalschoenen als gegoten zitten. Je zult niet merken dat je een voetbalschoen aan hebt. Wij vinden deze kleur wel heel vet hoor, wat is jouw mening?

Hypervenom met sok 2016 - achterkant

Deze Hypervenom voetbalschoenen zullen zowel in AG als in in FG uitgebracht worden. Deze schoenen zullen rond de €275 gaan kosten en in de actie periode zal deze rond de €200 gaan kosten. De kinder voetbalschoenen versie van deze schoen zal voor maximaal €175 over de toonbank gaan.  Hopelijk kunnen we deze voetbalschoenen aanbieden voor minder dan 150 euro. Bij de voetbalschoenen van Neymar was er een run op de voetbalschoenen van Neymar. Wij zijn er zeker van dat dit de nieuwe hype gaat worden van 2016.

Hypervenom voetbalschoenen zonder sokje 2016

Onderstaand zie je de nieuwste Hypervenom voor het jaar 2016. Voetballers als Wayne Rooney, Harry Kane en Pedro zullen in februari 2016 gaan spelen op deze groene / turquoise schoenen. Deze voetbalschoenen zullen naast deze  body een zilver Nike teken op de schoen krijgen.

Deze Hypervenom heeft een zwarte zool en oranje noppen. Op de manier is het wel een heel aparte combinatie die Nike heeft samengesteld. Deze voetbalschoenen zullen afhankelijk van de soort die gaat kopen tussen de 49 en 199 te koop zijn. Op de Nike Hypervenom pagina kun je een overzicht zien van de nieuwste phantom voetbalschoenen.

de nieuwste hypervenom voetbalschoenen 2016

de nieuwste hypervenom voetbalschoenen 2016

Ben jij onder de indruk van deze Hypervenom voetbalschoenen? Je kunt de Nieuwste Hypervenoms hier kopen.

Benieuwd naar het complete overzicht voetbalschoenen voor het jaar 2016? Bekijk onze Kalender. Wij laten je daar zien wat je per maand kunt verwachten op voetbalschoenen gebied! Vet he?

Laat in een reactie weten wat jij vind van deze voetbalschoenen!

Review
Review Datum
Reviewed Item
Hypervenom voetbalschoenen 2016
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply