De Nieuwste Adidas voetbalschoenen 2015-2016 worden begin volgende week gepresenteerd. In onderstaande video wordt duidelijk dat Adidas afscheid neemt van het huidige tijdperk en een revolutie wilt aanwakkeren met de nieuwste Adidas Ace en Adidas X. Onderaan dit artikel de foto’s van de nieuwste voetbalschoen! Klik op de afbeeldingen voor meer informatie!

Nieuwste adidas voetbalschoenen 2015-2016

Laatste Update: 27-1-2016

Nieuwste Adidas Voetbalschoenen voor 2016

In 2016 zal Adidas de aanval vervolgen op Nike. Waar in 2015-2016 de eerste versie van de Adidas X en ACE werden gelanceerd zijn we inmiddels diverse versies verder. Wat te denken van onderstaande oranje Adidas X voetbalschoenen.

Adidas X 2016-2017

Deze oranje/roze voetbalschoenen lijken inmiddels een eeuw af te staan van de lancering van de Adidas X voetbalschoenen.

adidas x 15+

adidas X 15+ Primeknit

Bestel direct.

Adidas ACE 2016-2017

Ook de Adidas Ace voetbalschoenen zullen in 2016 flink onder handen genomen worden, de nieuwste kleurenvariaties die Adidas heeft bedacht zijn op zijn minst opvallend te noemen.

Deze gifgroene Adidas kicksen zijn een directe aanval op de Nike voetbalschoenen met sok die Nike natuurlijk nog groter heeft gemaakt dan dat ze nu al zijn. Wat vindt jij van deze gifgroene voetbalschoenen?

Adidas ACE voetbalschoenen 2016-2017

Adidas ACE voetbalschoenen 2016-2017

Bekijk de Adidas voetbalschoenen zonder veters.

Adidas Ace Tekkers

Dit is misschien wel nieuwste soort voetbalschoen die we zien. Deze Adidas Tekker voetbalschoenen zijn eigenlijk de Adidas versie van de FootballX straatvoetbalschoenen.

De Tekker ‘Buitenspeel’ voetbalschoen zijn ideaal om te voetballen op indoor courts én pleintjes.

Ben jij dus een échte straatvoetballiefhebber of speel je zaalvoetbal, kies dan voor de Adidas Tekkers voor de beste grip op deze twee ondergronden.

Adidas ACE Tekkers 2016

Adidas ACE Tekkers 2016

Bovenstaande Adidas voetbalschoenen zijn geschikt voor diverse ondergronden en in verschillende maten, prijsklasse enzovoorts. CR7Voetbalschoenen.nl geeft je graag advies bij het kopen van jouw nieuwe adidas voetbalschoenen voor het nieuwe seizoen 2016-2017.

Let in ieder geval bij het kopen op deze 5 punten qua noppen en soort schoen:

  • Speel je op kunstgras? Kies dan altijd voor AG (artifical ground) voetbalschoenen. Hiermee zorg je ervoor dat je garantie behoudt.
  • Speel je vaak op gras? Kies dan voor de FG (firm ground) voetbalschoen. De FG voetbalschoenen kun je zien als allround voetbalschoen.
  • Speel je vaak op drassige velden? Kies dan voor SG (soft ground) voetbalschoenen. Dit zijn voetbalschoenen met langere noppen zodat je minder snel onderuit zult gaan.
  • Speel je voetbal in de zaal? Kies dan voor de IN (indoor) voetbalschoenen. Deze schoenen zijn tevens geschikt als gymschoen of als casual schoen.
  • Speel je vaak op pleintjes? Kies dan voor de vernieuwde adidas Tekkers of voor de Nike Footballx. Soms staat daar de afkorting (TF) bij. Dit betekent Turf.

De nieuwste adidas voetbalschoenen 2015-2016 – X en Ace

De Nieuwste adidas voetbalschoenen - alles

De Nieuwste adidas voetbalschoenen 2015-2016

Met de komst van de X en de Ace Voetbalschoenen wordt er afscheid genomen van de Predator, F50, 11pro en Nitrocharge. Om dit te vieren geeft onze partner, 20 tot 50% korting op al deze modellen, sla dus nog snel je slag via deze link. Op deze manier zal jij toch nog goedkoop aan de flitsende vorige collectie komen. Nu is het tijd voor meer informatie over de voetbalschoenen X en Ace. Hoewel Adidas nog niet heel veel wilt loslaten, wordt er in de video duidelijk dat zij de concurrentie zullen aangaan met de nieuwste Nike voetbalschoenen van seizoen 2015-2016.

De Nieuwste Adidas voetbalschoenen 2015-2016 – Ace

Wij zijn erg enthousiast over de nieuwste kleurencombinatie die Adidas heeft gekozen voor zijn Adidas Ace voetbalschoenen. Laat ons weten wat jij ervan vindt!

Dit jongste kindje van Adidas zal zijn debuut maken tijdens de finale van de Champions League op 6 juni 2015. Daarvoor wordt de schoen al gepresenteerd, waarschijnlijk wordt aanstaande maandag, 25-05-2015, deze voetbalschoen groots in de media gelanceerd. O.a. spelers als Mesut Özil, James Rodríguez, Iker Casillas, Manuel Neuer, Koke and Mats Hummels zullen deze nieuwe voetbalschoen in het seizoen 2015-2016 gaan dragen.

De Nieuwste Adidas Voetbalschoenen Ace

 

De Nieuwste Adidas voetbalschoenen – X

Niet alleen de Ace voetbalschoen ziet er fantastisch uit, het uiterlijk van de X-voetbalschoen mag er zeker wezen. Deze voetbalschoen zal de nieuwe F50 voetbalschoen worden die o.a. Luis Suarez zal dragen in de Champions League finale tegen Juventus. Vanaf vandaag zullen wij dus meer promotie gaan maken voor deze voetbalschoenen. Bekijk de introductie film onderaan deze pagina, waarin onder andere Thomas Müller en Lionel Messi zich uitspreken over deze fantastische voetbalschoen.

De Nieuwste adidas voetbalschoenen - X

 

De Nieuwste Adidas voetbalschoenen 2015-2016 introductie

 

https://www.youtube.com/watch?v=wANl9uMVvZI

Review
Review Datum
Reviewed Item
De Nieuwste Adidas Voetbalschoenen 2015-2016
Beoordeling
51star1star1star1star1star