CR7 Voetbalschoenen Chapter 7: Built on Dreams

Aan alles komt een einde. Helaas. Zo ook aan de reeks CR7 voetbalschoenen. In reeks nummer 7 duiken we nog één in het nieuwste model Nike voetbalschoenen, ontworpen door Nike. De schoenen van Ronaldo heten officieel: Nike Mercurial Superfly CR7 chapter 7: Built on Dreams

Nike Mercurial Superfly CR7 Chapter 7: Built on dreams

De geweldige carrière van Cristiano Ronaldo is natuurlijk nog niet voorbij. Toch is er een einde gekomen aan de periode van het speciale sponsorschap tussen Nike en Ronaldo.

Bekijk hieronder het laatste hoofdstuk van de gedenkwaardige Ronaldo voetbalschoenen.

Unisportstore testte de laatste variant voetbalschoenen van Ronaldo. Bekijk onderstaande video en krijg een compleet beeld van de voetbalschoenen Nike Mercurial Superfly CR7 Chapter 7: Built on dreams.

Naast het YouTube filmpje vind je hieronder toffe afbeeldingen van de nieuwste CR7 voetbalschoenen.

CR7 Superfly voetbalschoenen deel 7

Fit

Goede fit is essentieel voor hoge snelheid. De 360 Flyknit constructie en Dynamic Fit Collar vormen zich om je voet waardoor de schoen aanvoelt als een tweede huid.

cr7 voetbalschoenen 2019

Touch

De Mercurial 360 is de eerste Nike schoen die Flyknit rondom de hele voet bevat, hetgeen zorgt voor nauwkeurige aanrakingen op hoge snelheden.

Grip

Minder als een hoef, meer als een klauw. Vanwege de snelle en behendige jachtluipaard als inspiratiebron bevat de Mercurial 360 precies geplaatste noppen op de voorvoet voor acceleratie en op de hak voor afremmen.

cr7

In beeld: Nike Mercurial Superfly CR7 Chapter 7: Built on dreams

Bekijk alle CR7 Voetbalschoenen voor 2018 én 2019.

Bron: Unisportstore.com

One Response

  1. ik7 oktober 26, 2022

Leave a Reply