CR7 Voetbalschoenen blog – Passie en respect

Welkom op de blog van CR7 Voetbalschoenen.

CR7 Voetbalschoenen blog – Passie en respect

Iedereen droomt ervan, de winnende goal maken in de Champions League finale zoals Arjen Robben vorig jaar deed. Voetbal is passie, spanning, juichen voor jouw club.

Maar voetbal is ook, nieuwe voetbalschoenen. Elk jaar koop jij weer een paar nieuwe voetbalschoenen. Tenminste dat doen de de meeste voetbalschoenliefhebbers.

CR7 Voetbalschoenen

CR7 Voetbalschoenen

Je gaat het internet op en kijk waar je jouw favoriete voetbalschoenen kunt bestellen. Maar waar wordt er eerlijk advies gegeven? Overal wordt je meteen overgehaald tot actie. Wij van CR7 Voetbalschoenen geven onze eigen mening en delen unieke momenten van Cristiano Ronaldo en andere topspelers met jouw op deze website.

Sinds Ronaldo bij Madrid speelt zijn wij echte fans van Ronaldo. Daarom voetbal ik op de Mercurial Superfly AG editie, geïntroduceerd door CR7 in combinatie met Nike, er is er geen vuiltje aan de lucht. 3 maal in de week voetbal ik op kunstgras. Door de unieke zool, speciaal ontwikkeld voor kunstgras vlieg ik als het ware over het veld. Het tijdperk van voetbalschoenen verslijten door het kunstgras lijkt definitief voorbij. Ik kan dus wel concluderen dat de AG Superfly van Nike uitermate geschikt is voor voetbal op zowel kunstgras als normaal gras.

Cristiano Ronaldo is niet voor niets het uithangbord van de Nike Mercurial Superfly. CR7 ontving vorige week namelijk zijn derde FIFA Gouden Bal.

Bestel een Pizza of pak een bak chips en ga zitten voor de twee(!) uur durende video met alle goals van jouw held CR7!

Ben je niet zo’n fan van Cristiano Ronaldo, wees gerust. Binnenkort kun je meer nieuws verwachten van o.a. Messi, Suarez en de het enfant terrible Zlatan Ibrahimovic. Kun je niet wachten? Zoek dan zelf even op Youtube naar je favoriete voetballer.

Ik zeg: bedankt voor het lezen prettig voetbalweekend allemaal! Tot een volgende blogpost.