CR7 schoenen in 2018

De voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo veranderen bijna wekelijks. Het megacontract van Ronaldo met Nike maakt dit mogelijk. Wat te denken van ‘Chapter serie’ van CR7? Als ode voor zijn prijs voor de beste voetballer van het jaar bracht Nike ieder kwartaal in 2016 en 2017 een nieuwe ‘CR7 schoen’ uit.

cr7voetbalschoenen.nl 2018

Hét complete Cristiano Ronald voetbalschoenen overzicht bekijk je hieronder.

Hieronder tonen wij alle nieuwe Cristiano Ronaldo voetbalschoenen. Welke onder andere diverse modellen bevatten als:

  • Nike Mercurial Vapor
  • Nike Mercurial Superfly
  • Nike MercurialX

Nieuwe CR7 voetbalschoenen in 2018

Ook in 2018 zit Cristiano Ronaldo niet verlegen om zijn voetbalschoenen. In dit blog houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws over de voetbalschoenen van CR7.

Update maart 2018: Nike Mercurial Superfly VI CR7 Chapter 6 Voetbalschoenen

Onderstaand zie je de allereerste beelden van de nieuwste CR7 voetbalschoenen.

cr7 voetbalschoenen maart 2018

In beeld: Nike Mercurial Superfly VI CR7 Chapter 6 Voetbalschoenen (bron: Footyheadlines.com)

Bovenstaande Cristiano Ronaldo voetbalschoenen worden officieel 22 maart gelanceerd door Nike. Deze voetbalschoenen zijn onderdeel van de chapter-serie. Dit maal dus de 1-na-laatste CR7 voetbalschoen.

Debuut in de Champions Leauge voor de Superfly 360 van Cristiano Ronaldo

Onderstaand zie je de jongste verschijning voetbalschoenen van Ronaldo. Ditmaal een werkelijk kunststuk. Deze ‘CR7 Nike Superfly 360’ voetbalschoenne zijn speciaal ontworpen door Kim Jones, oud mode-ontwerper van het grote en bekende ‘Louis Vuitton’.

cr7 schoenen 2018

De nieuwste CR7 schoenen gepresenteerd op maart 2018

Deze voetbalschoenen werden voor het eerst gedragen door Cristiano Ronaldo tijdens de wedstrijd van Real Madrid tegen het Franse voetbalelftal van PSG.

Deze voetbalschoenen hebben een bijzonder stoere print, namelijk een heuse jaguar huid. De jaguar is het snelste op aarde en is dan ook niet voor niets gekozen als uiterlijk voor de razendsnelle CR7 voetbalschoenen. Daarnaast is de mode-ontwerper zelf opgegroeid in Afrika en geeft hij bij de onthulling aan dat de Jaguar hem altijd al gefascineerd heeft.

Liefhebbers van de ‘jaguar voetbalschoenen’ van Cristiano Ronaldo zullen geduld moeten hebben, de voetbalschoenen zullen slechts in gelimiteerde oplage leverbaar zijn.

Wil jij weten welke CR7 schoenen jij wél direct kunt bestellen online? Neem dan een kijkje op de pagina met alle Cristiano Ronaldo voetbalschoenen. Hier verzamelen wij alle schoenen van onze Portugese vriend, van diverse webshops. Zo kun jij eenvoudig vergelijken en weet jij zeker dat je nooit teveel betaalt voor de nieuwste voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo.

Ben je benieuwd welke voetbalschoenen er beschikbaar zijn naast de CR7 schoenen collectie? Dan is misschien onze overzichtspagina met onze voetbalschoenen met sok wel iets voor jou.

Wij weten het zeker: Via CR7voetbalschoenen.nl ga jij scoren!

 

 

Leave a Reply