CR7 schoenen 2016

CR7 schoenen 2016 in aantocht – Vol verwachting klopt ons hart. Met welke schoenen zal Cristiano Ronaldo gaan ‘shinen’ komend seizoen. Eindelijk zijn de eerste ‘plaatjes’ uitgelekt. Nadat wij eerder hadden vernomen dat Ronaldo het nieuwe voetbalseizoen gaat starten op de roze Nike voetbalschoenen lijkt Cristiano Ronaldo omstreeks oktober 2016 te kiezen voor dit flitsende model.

CR7 schoenen 2016 uitgelekt

NIKE MERCURIAL SUPERFLY CR7 LAVA – Zie foto hieronder.

CR7 Voetbalschoenen 2016

Bestellen kan vanaf oktober bij voetbalshop of bij Unisportstore.

Via FootyHeadlines.com zijn de nieuwste voetbalschoenen van CR7 uitgelekt. Deze traditioneel zwarte voetbalschoen zal een vlam krijgen waardoor het design onmiddellijk als gevaarlijk bestempeld kan worden. De officiële naam van deze voetbalschoen luidt: Nike Mercurial Superfly CR7 Black / Red / White of Zwart / Rood / Wit. De nu al bekende bijnaam die op internet voorbijkomt is ‘Nike CR7 Lava Schoen’.

Deze voetbalschoen zal zoals gezegd ongeveer rond oktober op de velden verschijnen en zal dus gedragen worden door niemand minder dan Cristiano Ronaldo. Dat deze voetbalschoenen speciaal voor hem ontwikkeld is blijkt wel uit het feit dat er op de ‘heel’ van de schoen CR7 gegraveerd staat.

De zool van deze voetbalschoen zal totaal zwart zijn en deze voetbalschoen zal worden uitgebracht in zowel AG, FG als SG. Ook aan de kindermaten wordt gedacht. Deze stoere voetbalschoen zal ook verschijnen zonder ‘Sokje’.

De nieuwprijs van deze CR7 Voetbalschoenen zal rond de €285 liggen. Uiteraard zal de schoen zonder sokje van Cristiano Ronaldo lager uitvallen en ben je voor een kindermaat v.a. 28 voor maximaal 100 euro al klaar.

CR7 Schoenen 2016

Durf jij je aan deze schoenen te branden? Vinden jullie ze ook zo ongelooflijk stoer? Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht!

Ben jij geen liefhebber van Cristiano Ronaldo, of ben je toch op zoek naar een andere voetbalschoen. Kijk dan even bij de meest verkochte voetbalschoenen van 2016. Hier vindt u een verzameling populaire voetbalschoenen onder andere de nieuwste Nike Voetbalschoenen en de nieuwe Adidas X voetbalschoenen en de Adidas ACE zijn erg populair.

 

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
CR7 Schoenen 2016
Beoordeling
51star1star1star1star1star

2 Comments

  1. Marvin augustus 12, 2015
  2. moreno november 16, 2015

Leave a Reply