CR7 Mercuinhos

Deze limited edition van CR7 is al een tijdje bekend onder de échte die-hard fans. Nu is het echter dan eindelijk zover! Zondag 28-2 zullen deze voetbalschoenen dan eindelijk te koop zijn. Bekijk hieronder de foto’s van de nieuwste CR7’s.

CR7 Quinhentos

Unisportstore lanceert morgen de nieuwe CR7!

Alles over de nieuwste CR7’s

Nike lanceerde vorig jaar september dit eerbetoon aan Cristiano Ronaldo. Een cadeau om te vieren dat CR7 zijn 500e doelpunt had gescoord in zijn carrière. Nike viert dit met deze Quinhentos voetbalschoen. Speciaal gemaakt voor de échte fans van deze Portugese voetballer.

Zoals gezegd zijn deze schoenen al een tijdje geleden onthuld, destijds publiceerde wij dit uiteraard direct op ons Instagram kanaal.

cr7 INSTA

Aan het lange wachten is gelukkig een einde gekomen. Deze voetbalschoenen zijn dus vanaf morgen te koop bij Unisportstore. Een winkel die sinds jaar en dag de 1e optie heeft op de verkoop van Cristiano Ronaldo voetbalschoenen. Niet gek dus dat wij met deze partij samenwerken voor de nieuwste foto’s, gadgets en nieuwsdelingen.

Extreem gave voetbalschoen

Deze geweldige voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo zijn zo ongelooflijk vet dat wij er eigenlijk niet over uit kunnen. Het zal lastig zijn om personen te vinden die deze schoenen niet gaaf vinden.

nike-mercurial-superfly-cr-quinhentos (1)

Technisch gezien zijn deze voetbalschoenen exact hetzelfde als de CR7 Mercurial Savage Beauty. Niet gek natuurlijk, deze voetbalschoenen zijn rond dezelfde tijd geproduceerd, enkel liet Nike het lanceren van deze voetbalschoen nog even na.

Bekijk hieronder nog enkele gave afbeeldingen!

nike-mercurial-superfly-cr7-quinhentos-boots-2

Jij vind deze voetbalschoenen van ook helemaal geweldig! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over deze én andere voetbalschoenen!

Durf jij het aan? Geef in een reactie jouw mening over deze nieuwe voetbalschoen!

 

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
CR7 Mercuinhos
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply