CR7, gek geworden!?

CR7 Voetbalschoenen; Blog 2: Rode kaart

Rode kaart voor Cristiano Ronaldo.

Gisteren liet onze held zich helemaal gaan. In negatieve zin wel te verstaan. In de uitwedstrijd

Cordoba en Real Madrid liet Cristiano Ronaldo zich vandaag van zijn allerslechtste kant zien. De gefrustreerde Portugees werd in de uitwedstrijd tegen Cordoba met rood van het veld gestuurd. Een moment voor dit spraakmakende voorval nam solliciteerde de jongste gouden bal winnaar eveneens naar een rode kaart door een natrappende beweging richting zijn tegenstander te maken.

Blijkbaar niet bewust van deze stomme actie ging Ronaldo nogmaals in de fout, ditmaal werd hij wel van het veld gestuurd door de arbiter. Alsof het hem niets deed verliet CR7 het veld alsof hij wekelijks niet op een voetbalveld staat maar in een boksring. Laten we hopen dat het bij een incident is gebleven en dat onze Portugese held voortaan weer furore maakt met doelpunten in plaats van Knock-Outs of misschien wel in een ippon?

Bekijk hier het incident:

Ronaldo slaat tegenstander

Ondanks het feit dat Real Madrid de wedstrijd met 10 man moest uitspelen werd de wedstrijd toch nog in diens voordeel beslist. De duurste man van Wales, Gareth Bale wist de score nog om te buigen in een positief resultaat voor de bezoekers uit Madrid. Door de keeper op het verkeerde been te zetten met zijn benutte strafschop nam Madrid de drie punten huiswaarts. De volgende blog zal gaan over de voetbalschoenen van Messi, het wonderkind uit Argentinië.

Velen voetbalfanaten onder ons denken dat CR7 en Messi als water en vuur zijn, maar is dat ook zo? Volgende blog een profielschets van beide, fenomenale voetballers.

FC Barcelona 2013/2014

Mocht je niet kunnen wachten tot een nieuwe blog. Kijk even onderstaand filmpje, genieten van de de mooiste momenten.

Deze blog wordt u aangeboden door CR7 Voetbalschoenen en zijn partners.

CR7 v.s. Messi